John hørte plaskelyder fra badet: Du gjetter aldri hva han fant i toalettskålen

27/05/2023 17:50

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mannen mistet kjeven da han fant ut hva som forårsaket plaskelydene.

En mann som hørte plaskelyder fra badet, ble forskrekket over funnet han gjorde i toalettskålen.

Det skriver Mirror.

58 år gamle John gjorde en skremmende oppdagelse da et skremmende dyr fant en noe alternativ vei inn i hjemmet hans.

Lå og så på ham

I etterkant av å ha hørt de forstyrrende lydene, gikk han ut for å undersøke støyen, og her fikk han seg noe av en overraskelse:

– Jeg hadde akkurat hørt noe plaske. Da jeg så ned i toalettskålen, så dette skumle reptilet tilbake på meg, sa John etter hendelsen.

Han prøvde å bruke et nett til å fiske den nødlidende iguanen ut av toalettskålen - men klarte ikke å fange reptilet i nettet.

I stedet mente han det var bedre å bruke hendene for å prøve å fjerne dyret. Til slutt tok han mot til seg og prøvde å få tak i det, men han lyktes heller ikke:

– Under prosessen med å jobbe opp motet til å prøve å få tak i dyret, krøp det helt ned i toalettet og hele veien gjennom røret. Jeg kunne ikke se noe av ham, sier John.

En tur i bassenget

Da bestemte John seg for å ringe etter eksperter. Han satte opp en port slik at iguanen ikke skulle rømme rommet eller gjemme seg i resten av  huset mens han snakket i telefonen.

Men da John kom tilbake til badet, ble han overrasket over å oppdage at dyret hadde krøpet ut av toalettskålen helt av seg selv.

Dyret, som nå lå bak toalettet, ble fraktet ut via et nett, hvor det fikk skyss i bassenget før det gikk videre.

John, som har bodd i Hollywood i over 30 år, er vant til iguaner - bare ikke på badet:

"Jeg er vant til dem, men jeg er bare ikke vant til dem i toalettskålen min."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.