Konens bilde går viralt: Derfor ligger mannen hennes på gulvet ved siden av deres 13 år gamle datter

10/09/2023 16:30

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne har delt et bilde av ektemannen og datteren på badegulvet på sosiale medier. Årsaken bak har fått innlegget til å gå viralt.

Kary Boyer har vært gift med mannen sin i 15 år. Sammen har de fått tre barn og en baby som dessverre ikke overlevde.

Paret har vært gjennom mange vanskelige tider og prøvelser sammen. Tilsynelatende har det bare brakt dem enda tettere sammen, og gjort kjærligheten deres til hverandre enda større.

Da Kari fant mannen sin og deres 13 år gamle datter på badegulvet, bestemte hun seg for å vise sin store kjærlighet til mannen sin med et innlegg på Facebook. Her har hun delt et bilde og en tekst som mange har kunnet forholde seg til, og det er derfor det har gått viralt.

I innlegget berømmer hun mannen sin, som åpenbart er en mann som ikke nøler med å gjøre alt han kan for familien sin.

"Unge damer, når tiden kommer når du begynner å ønske deg en ektefelle å tilbringe livet med, be for den typen mann som vil ligge ved siden av din fremtidige 13 år gamle datter på badegulvet og våke over henne fordi hun kan ikke holde en dråpe vann. Be for en mann som vil bære henne ned trappene til bilen og overnatte på sykehuset ved hennes side. Be for en ektefelle som konsekvent vil sette deg og barna dine først - over seg selv ,» skriver hun bl.a. i sitt innlegg.

"Ung dame. Stol på meg når jeg forteller deg at etter 15 års ekteskap, tre barn og en baby i himmelen, mange ødeleggende prøvelser og mye hjertesorg: du må sørge for at mannen du gir livet ditt til er mannen Gud har sendt deg. Men ikke nøye deg med mindre."

"Ingen å vente på en mann er verre enn å nøye seg med feil ektefelle og miste år av livet ditt. Vent på den Gud har til deg. Ikke gi bort biter av deg selv til hver mann som krysser veien din og viser deg litt litt kjærlighet."

Kari er en religiøs kvinne, men selv ateister og folk med mindre tro har klart å forholde seg til historien hennes. Det har gjort at innlegget hennes på Facebook har blitt delt over 392.000 ganger. Du kan lese hele innlegget nedenfor: