Kua og valpen er bestevenner til kua er solgt: da gjør eieren noe sjokkerende

08/09/2023 23:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hunden Rookie elsket en stor brun ku. Hun var som en mor for ham. Men da kua ble solgt, var han helt ute av det.

Kua hadde vært der for Rookie siden han ble født. Kua ammet nybegynneren, ved å slikke ham og kose med ham.

De spiste og drakk sammen, og de sov side om side. Rookie sov ofte på kuens rygg.

Men da måtte kua selges. Eierne hadde ikke råd til å ha to kyr lenger, så den ene måtte gå.

Det ble Rookies 'mor'.

Ville ikke spise

Den normalt glade og energiske valpen mistet plutselig all energi. Han mistet appetitten og ville ikke engang spise favorittmaten sin. Den lille valpen trasket rastløst rundt kuas bås, hylte og bjeffet, tydelig opprørt.

Men så, en dag, hørte Rookie noen rumle nedover gaten. Rookie løp ut og ned gaten. Eierne ropte på ham, men han ville ikke stoppe. Til slutt stoppet han ved en annen bod langt nede i gaten. Og der ble han gjenforent med sin beste venn.

Rørende gjensyn

Rookie hoppet rundt, slikket kua og var så glad at han ikke visste hvor han skulle gjøre av seg. Eieren tok valpen hjem, men Rookie bare hylte og bjeffet. Og tilbake i sitt hjem, ensom og alene, mistet Rookie all livsglede igjen.

Da skjønte eierne at de måtte kjøpe kua tilbake, selv om de egentlig ikke hadde råd til det. For nybegynnerens skyld. De kunne ikke se at Rookie var så trist.

I dag har Rookie og kua det gøy sammen hver dag, akkurat som i gamle dager. Og Rookie er både glad og fornøyd med å være sammen med sin "mor" igjen.

Under kan du se en video av den nydelige gjenforeningen.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.