Kunne ikke tro sine egne øyne: Fant 26 år gammel lasagne under opprydding

23/07/2023 09:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En mamma som ryddet opp har sjokkert brukere av sosiale medier med sin "klønete" oppdagelse av en 26 år gammel lasagne.

Kvinnens datter, Orla C. Walsh, delte oppdagelsen på Twitter, og folk kunne ikke tro sine egne øyne.

Flere delte også sine egne tilfeldige funn gjennom årene - da brukerne konkurrerte om å se hvem som hadde funnet det verste. Men de fleste hadde vanskelig for å overgå denne bifflasagnen med en utløpsdato på "best før" mars 1997, skriver Mirror.

"Moren min ryddet ut fryseren ...," sa Orla C. Walsh, en ernæringsfysiolog, i en tweet.

"Rettelse: funnet med campingutstyret. Det er et tørket produkt, ikke noe som burde vært i fryseren," la hun til i kommentarfeltet.

– Det forvirrer meg mer, tørket lasagne? Hvordan?! skrev en bruker, men en annen spurte: "Hvor var den, bak den ullete mammuten?"

"Hun har hatt den lasagnen lenger enn jeg har levd," sa en tredje bruker.

Samtidig har flere av de over fire millioner brukerne som har sett tweeten oppfordret familien til å åpne lasagnen.

"Åpne den, jeg trenger bare å se hva som er inni," skrev en bruker, mens en annen spøkte: "Wow, jeg vil nok varme den opp litt lenger, utover det som anbefales."

– Ikke kast den ut. Den hører hjemme i et 90-tallsmuseum, skrev en tredje.

– Skal du lage mat da??? Forskningsmessig, spurte en fjerde, hvorpå Orla svarte:

– Vi skal ramme den inn og oppdatere alle på tilstanden på 50-årsjubileet.

I mellomtiden delte folk sine egne lignende funn.

"For noen år siden fant vi en flaske chilisaus i kjøleskapet til bestemoren min, og vi spurte henne om det, og hun sa at hun ikke kunne huske hvor den kom fra, men at Clarence pleide å legge den på eggene sine. Clarence er bestefaren min, og han døde i 2002," avslørte en bruker.

– Jeg fant en krukke med Colemans sennep i bestefars spiskammer en jul. Jeg ville ha litt til julemiddagen, og da jeg så på krukken, så etiketten annerledes ut. Jeg så på datoen og den hadde utløpt i 1993, samme år som jeg ble født, sier en annen, mens en tredje skrev:

– Pappa ryddet ut spiskammerset til bestemor for noen år siden og fant en gammel eske med kakemiks. Det var i en veldig 70-talls stil oransje / grønn farge med store boblede bokstaver på boksen, men ingen utløpsdato, så vi var usikre på når det var fra. Utløpsdatoene ble ikke obligatoriske før i 1979.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.