Kvinne ammet sin egen mann: "Jeg hadde ikke noe valg"

06/09/2022 11:32

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne har avslørt at hun måtte amme mannen sin fordi hun ikke hadde noe annet valg.

En kvinne mener hun «fikk PTSD» etter at hun måtte amme mannen sin, fordi han måtte fjerne melk fra en tilstoppet melkekanal i kvinnes bryst. 

Jennifer har delt sin historie om hvordan hennes bedre halvdel måtte gå inn for å hjelpe når den tilstoppede melkekanalen førte til brystsmerter og datteren deres ikke kunne få den melken hun trengte.

Det skriver The Sun.

"Det er noen ting i ekteskapet og det å få et barn som du ikke kan forberede deg på, og dette er en av dem," sa hun i videoen.

Etter å ha blitt diagnostisert med mastitt, fikk hun antibiotika og håpet det ville hjelpe, men hun hadde store smerter i brystet to dager senere.

Foto: Privat

Hun prøvde også en rekke forskjellige kosttilskudd som folk hadde anbefalt henne. I tillegg tok hun også bad i Epsom-salter, som også er ment å hjelpe med tilstoppede melkekanaler. Imidlertid fungerte ingenting av det.

"Så jeg fant denne artikkelen fordi jeg bare Googlet og fant en artikell hvor det sto at partneren din skulle suge ut blokkeringen," fortsatte hun.

Først valgte hun å utelukke denne metoden, men til slutt ble smerten for mye for henne, og Jennifer spurte ektefellen om han ville hjelpe henne.

"Jeg nevnte det for mannen min og sa: 'Vil du hjelpe meg?'," sa hun.

"Han sa: 'Jeg skal gjøre det for deg. Jeg kan få et ekkelt oppstøtt, jeg kan kaste opp, men jeg vil gjøre det for deg. " Og så gjorde vi det."

"Vi tok en bolle og plasserte den ved siden av slik at han kunne spytte ut i den. Og jeg ammet mannen min. Å, herregud!"

Da hun husket hvordan situasjonen utviklet seg, forklarte hun: "I begynnelsen fikk han en liten smak av det, og han sa: 'Dette smaker faktisk veldig søtt'."

"Men til slutt, da han fikk blokken fjernet, kastet han i utgangspunktet opp fordi det begynte å strømme da blokkeringen var borte og det var nok. Nok!"

Og til tross for at mannen hennes fjernet blokkeringen, påvirket det både henne og hans mentale helse, hevdet hun.

"Jeg føler at jeg har PTSD. Det føles som om jeg ikke kan se han i øynene akkurat nå. Jeg føler at vi har nådd bunden av livet," sier hun og ler.

Jennifer delte også en video av mannen sin som forklarte hvordan opplevelsen var fra hans perspektiv.

Foto: Privat

"Jeg ammet fra min kone. Hun hadde store smerter. Det var en helt annen opplevelse, og jeg følte at jeg suget gift ut av deg som om du hadde blitt bitt av en slange."

"Alt jeg kunne tenke på var smerten din og hvordan babyen ikke fikk nok melk, og jeg ville bare fjerne problemet."

I denne videoen blir han også bedt om å rangere smaken av konas morsmelk på en skala fra 1 til 10, hvor han svarte.

– Det var veldig bra. Jeg tror kanskje jeg ville gi den en 9...Jeg mener, det var en 10, men jeg vil ikke innrømme at det var en 10.

 

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.