Kvinne gjør sjokkerende oppdagelse når hun flytter inn i et nytt hjem: "Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la merke til det"

22/11/2023 22:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne gjorde en sjokkerende oppdagelse da hun flyttet inn i sitt nye hjem. Og hun ble sjokkert over at hun ikke la merke til det under visningen.

En ung kvinne gjorde en sjokkerende oppdagelse da hun flyttet inn i sitt nye hjem. Dette er en liten studioleilighet, og derfor er det begrenset med plass å boltre seg på. Men det er ikke det som er problemet.

Etter å ha flyttet inn i det nye hjemmet, la kvinnen, som heter Kae, merke til at noe manglet. En rask inspeksjon av boligen avdekket at det kun er én stikkontakt i hele hjemmet hennes. Noe hun tydeligvis ikke la merke til under selve visningen.

Derfor kan det bli vanskelig for henne å ha elektriske apparater i gang samtidig. Dette er spesielt tilfelle hvis hun ønsker å bruke dem på forskjellige steder i hjemmet.

Ifølge mediet Distractify fortalte hun selv om oppdagelsen i en video på TikTok. Her er hun også overrasket over at hun ikke oppdaget det selv da hun ble vist boligen.

Det var først da hun flyttet inn at hun gjorde den overraskende oppdagelsen. "Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la merke til dette på visningen. Det er ingen stikkontakter," sier hun i videoen.

Heldigvis tar Kae situasjonen med et smil om munnen, selv om hun irriterer seg over det. I videoen viser hun kort rundt i leiligheten sin, som hun er i ferd med å flytte inn i.

Hun gir ikke en fullstendig gjennomgang, men hun fastholder at det ikke finnes stikkontakter. Kae forteller til Distractify at hun bare har en enkelt stikkontakt i hele hjemmet.

Derfor har hun måttet kjøpe skjøteledninger slik at hun kan få strøm andre steder i hjemmet.

-Det er delvis min feil, sier Kae, som også forteller at hun tidligere har leid en annen leilighet i samme bygning.

"Den andre leiligheten min hadde ingen stikkontakter på kjøkkenet i det hele tatt. Det eneste tilgjengelige uttaket var for kjøleskapet, og dette uttaket var den spesielle typen med den større kroken i midten."

I en annen video sier hun at hun bor i Tennessee. Her bor hun tilsynelatende i et bygg som ble bygget på 1920-tallet, noe som kan være årsaken til det lave antallet stikkontakter. Det var ikke noe som ble brukt spesielt mye den gangen.

Ifølge Distractify er det ikke et krav at eieren av bygget installerer nye stikkontakter. Derfor ser det heller ikke ut til at Kae skal få opp håpet om at det blir endret. I stedet må hun finne en måte å leve med det ene uttaket.