Kvinnens morsomme anmeldelse av treningsthigts går viralt

15/08/2022 08:15

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En kvinnes annmeldelse av et par treningsthigts har skapt latter over hele verden.

Før du kjøper, er det lurt å lese noen anmeldelser først.

Dette er delvis for å få en ide om hva andre forbrukere har av erfaringer med produktet. Det kan imidlertid også være fordi underholdende anmeldelser noen ganger dukker opp.

Et godt eksempel er historien om en kvinne som var veldig fornøyd med thigtsen hun hadde kjøpt på Amazon.

Kvinnen historien handler om heter Cory. Hun hadde satt sine nye treningsthigts på prøve da hun hadde tatt dem på før en vandretur.

Dessverre for Cory tok ikke turen helt den veien som hun hadde håpet. Hun endte nemlig opp med å tryne i de nye buksene. 

Det skriver The Sun.

Selv om turteknikken hennes tydelig sviktet henne, gjorde ikke buksene hennes det, da de ikke revnet, til tross for veltet hennes.

Hun bestemte seg for å dele sin anmeldelse av buksene på Amazon, og denne anmeldelsen har mer enn 15 000 mennesker merket som "nyttig".

"Kan jeg bare si at jeg vil kjøpe disse i alle farger. Her er jeg som ruller og sklir ned av et fjell fordi jeg var for redd til å gå opp», skriver hun om buksene, som kostet rundt 95 kroner.

"Leggingsene mine sprakk ikke i det hele tatt, og jeg satt fast i både steiner og trær."

Cory valgte også å legge ved to morsomme bilder av seg selv som sklir ned fjellet i leggings, som hun tydeligvis er veldig glad i.

En annen anmelder ved navn Kimberly kunne forholde seg så mye til Corys anmeldelse at hun bestemte seg for å laste opp et bilde av seg selv fra en fjellside.

"Disse Raypose leggings fra Amazon er like gode som damen i anmeldelsene sier. Glad jeg kjøpte fem», skriver hun.

De to anmeldelsene har blitt delt på Twitter, der de har gått viralt. På veldig kort tid har innlegget mottatt mer enn 183 000 likes og har blitt delt mer enn 12,300 ganger.