Mindre enn 5 prosent kan løse denne optiske illusjonen: Kan du finne den skjulte klokken?

11/11/2023 21:00

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Mindre enn 5 prosent kan løse denne optiske illusjonen.

Gåter er flotte, er de ikke? De gir en spennende måte å teste intelligensen vår på og se om vi kan overliste vennene våre. Når du løser en vanskelig en, føler du at du er super smart.

Og så er det en artig unnskyldning for å skryte litt. Jeg ble interessert i gåter som barn på skolen. Matematikkoppgaver som krevde annerledes tenkning var mine favoritter, ikke den vanlige pensum.

De var et kjærkomment avbrekk fra de samme gamle spørsmålene og fikk meg til å tenke på nye måter.

Jeg har beholdt denne kjærligheten for gåter siden den gang. Det er bra for hjernen å løse ting som kryssord eller vanskeligere gåter, spesielt når vi er så vant til at datamaskiner og telefoner gjør ting for oss. Det er veldig bra for oss å holde hjernen i form.

Nylig fant jeg et puslespill som var vanskeligere enn det så ut. Det var bare et bilde, men svaret var ikke åpenbart i det hele tatt. Det minnet meg på hvor mye jeg liker en god utfordring som virkelig får meg til å tenke.

Kan du se klokken blant alle nøklene?

I følge ulike medieoppslag kan bare 3 % av folk finne klokken innen 11 sekunder. Er du en av de tre prosentene? På bildet nedenfor ser du en haug med nøkler.

Men det er en enkelt bjelle gjemt blant dem. Kan du se hvor det er på bildet? Ta en titt nedenfor og se om du finner klokken innen 11 sekunder.

Foto: Privat

Løsningen

Klarte du å finne den?

Hvis ikke, sjekk nedenfor for å se hvor klokken er skjult.

Foto: Privat