Nå svinges pisken igjen: Saftig trailer til den nye Fifty Shades-filmen er endelig ute

07/11/2017

Anniken Hauge

Viralt
Sex, drama og erotikk forenes enda en gang. Traileren til Fifty Shades 3 er endelig ute, og den skuffer virkelig ikke.

Er du klar for siste kapittel i det som sannsynligvis er tidenes mest omtalte erotiske filmtriologi? Da er det i hvert fall bare å glede seg.

Historien om Christian Grey og Anastasia Steele fortsetter nemlig. De to karakterene som ble kjent for første gang i 2015 i filmen Fifty Shades of Grey, og senere i februar i år i Fifty Shades Darker, er nå snart tilbake på norske kinoer.

Det hete og romantiske dramaet fortsetter. Et tema som fikk mange kinogjengere verden over til å stille seg i kø både i 2015 og 2017. Den nyeste filmen i rekken heter Fifty Shades Freed, og er samtidig det siste kapittelet i historien om det eksperimentelle sexforholdet.

Nå står parets bryllup for døren, og ut fra traileren å bedømme, kan du atter en gang se frem til mange minutter med spennende drama. 

Fifty Shades Freed er basert på bestselgeren av E.L. James og har norgespremiere 9. februar 2018.

Du kan se den nye traileren rett nedenfor:

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.