Ni politibetjenter setter seg ved bordet og servitøren innser at noe er veldig galt

23/11/2022 10:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det skulle ha vært en rolig dag på jobben for servitøren, som umiddelbart kjente hvordan stemningen endret seg da betjentene kom inn i restauranten og satte seg ved bordet.

Jessica Dunbar ventet en rolig arbeidsdag da hun gikk gjennom døren til restauranten i Ohio hvor hun er ansatt som servitør.

Arbeidsdagens natur endret seg imidlertid fullstendig da ni politibetjenter kom inn og satte seg ved et bord.

Umiddelbart følte servitøren hvordan hele atmosfæren endret seg da offiserene satte seg ved bordet.

Her satt offiserene og sørget over tapet av kollega Steven Smith, som tragisk mistet livet i tjenestens navn.

Hundrevis av mennesker i storbyen Columbus deltok i begravelsen til politimannen, som etterlot seg en kone, barn og mange triste kolleger.

Ni av dem valgte å gå på restaurant da begravelsen var over, og på den måten endte de opp med å bli betjent av Jessica Dunbar, som er ganske ny i jobben på spisestedet.

Jessica Dunbar kunne kjenne den tunge sorgen henge i luften, og hun spurte politiet om de hadde hatt en vanskelig dag på jobben.

"Det er alltid en tøff dag når du må begrave en bror," svarte en av offiserene.

Nå forsto Jessica Dunbar at de ni betjentene kom rett fra avskjed med kollegaen, og hun begynte å tenke på sin egen far, som jobbet som politimann.

Hun tenkte på hvordan hun selv hadde vokst opp med risikoen ved å jobbe i politiet, og hun skjønte at hun ønsket å gjøre noe spesielt for betjentene ved bordet.

Hun la en regning på $ 123 - som er omtrent 800 kroner - på bordet, men overraskelsen var på baksiden av det tynne papiret.

– Regningen er på meg i dag. Jeg kan ikke forestille meg hvilken dag dere har hatt og alt dere går gjennom hver eneste dag. Jeg håper dere får en bedre dag, stor respekt fra meg, sto det på.

– Det er et faktum at politiet beskytter oss, men at de håndhilser på meg og sier takk, det er bare fantastisk, sa Jessica Dunbar til NBC 4 samme dag som hun fikk besøk av de sørgende politibetjentene.