Pappas geniale metode for å få sønnen til å smile på skolebildet går viralt

19/10/2022 09:23

Emma Sletta

Viralt
Foto: Adam Perry
Foto: Adam Perry
Far Adam delte to bilder av sønnen sin i løpet av den første skoledagen. Nå avslører faren hvordan han fikk bilde nr. 2 i hus på en helt spesiell måte.

En fars Tweet har gått viralt etter at han delte et morsomt bilde av hvordan sønnen reagerte mens han hadde et bilde tatt for skolen.

På Twitter lastet far Adam Perry opp to bilder av sønnen ved siden av hverandre. Det var i forbindelse med sønnens første skoledag.

Det første bildet viser hvordan sønnen har et veldig anstrengt og stivt smil, mens det andre bildet ser ut som han har vanskelig for å holde latteren tilbake.

Bildeteksten er det som har fått bildet til å gå viralt ettersom faren har avslørt hvordan han fikk sønnen til å smile så naturlig.

– Sønnen min når jeg ber ham smile, og sønnen min når jeg roper «PØLSE!» skriver Adam i sin tweet, som har blitt delt ikke mindre enn 11.400 ganger og likt over 300.000 ganger.

Foto: Adam Perry

Adam Perry fortalte The Independent at han bruker dette trikset regelmessig med sønnen, og at han har tenkt å gjøre det så lenge det fungerer.

Adam Perry har også blitt intervjuet av populære «Good Morning America» som er et amerikansk motstykke til «God Morgen Norge», og her sier han at det handler om å være rask så snart han har ropt pølse.

I det ordet er sagt, trykker Adam på kameraets lukker, og så ender det vanligvis med at Adam har fått et perfekt og naturlig smil fra sønnen.