Par «koser» seg litt for mye, midt på åpen gate i New York: Klippet har nå gått viralt

02/11/2022 13:19

Emma

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Mange par tender på hverandre mens de er i offentligheten, men de fleste venter til de kommer hjem. Det var. dog ikke tilfelle for dette paret.

De to amerikanernes uplanlagte amatørene er nå sett 5 millioner ganger på Twitter.

"Bare så et hyggelig par som hadde sex, på en restaurant på 1st Avenue." Skrev twitter-brukeren Layajospe til videoen sin.

Scenen utenfor en restaurant i New York ble filmet sist fredag (28. oktober). På et skilt utenfor restauranten sto det treffende: «Kom og se kampen».

Scener som dette vekker oppsikt - spesielt i offentligheten - men det som er utenkelig i mange byer ser ut til å være en del av hverdagen for New Yorkere. Flere forbipasserende går bare forbi paret, bare noen få gir de to et forvirrede eller nysgjerrige blikkene. 

Folk på Twitter har blitt gale over parets handlibger. En bruker skrev "Ser så mange mennesker som ikke legger merke til dette får meg til å lure på hvor mange mennesker jeg har gått forbi som har" kost seg "uten at jeg ser det."

En annen bruker antok at: "Jeg tror de lot som om de ikke så det og bare gikk videre."

En tredje syntes synd på de ansatte på restauranten, som måtte rydde opp etter dem: "Jeg synes synd på servitørene som må vaske bordet og setene etter at de har dratt. Virkelig egoistisk og ekkelt."