Pass på: Disse stjernetegnene er de verste til å utnytte andre mennesker

01/11/2017 15:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Løgner, mistillit og bedrag kan ramme hvem som helst, men ifølge stjernene er noen bedre på det enn andre.

Det er sjeldent man bare kan se på moren sin, en god venn eller den nye kjæreste, og med én gang vite hva vedkommende tenker.

Og hvis det er knute på tråden, så kan man fort begynne å glefse til hverandre, unsett om det handlr om barnepass, lån av penger eller småkrangling i hverdagen.

Det er veldig forskjellig hvordan motåarten reagerer, og noen er verre enn andre basert på hvilket stjernetegn de er født i. Derfor har vi med inspirasjon fra Yourtango, funnet ut hvor dårlig det står til med ditt stjernetegn når det kommer til å utnytte andre.

Vi starter med de stjernetegnene som ikke eller i mindre grad utnytter andre: 

Væren (21. mars - 19. april)
Væren er faktisk ikke så utnyttende av natur. De har det med å være ledere i relasjoner til andre, og kan være så selvstendige og egenrådige at de rett og slett ikke har behov for å utnytte andre. De klarer seg selv, og vil gjerne at folk følger etter helt naturlig. 

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen tenker logisk og rasjonelt når det kommer til omgang med andre mennesker. Det er ikke naturlig for jomfruen og manipulere og utnytte andre. Å holde folk i stramme tøyler stemmer heller ikke overens med jomfruens natur, så man skal ikke være redd for å bli utnyttet av en jomfru.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten er supersosial og ønsker å få med alle. Vekten vil blidgjøre alle, og personligheten til vekten fungerer som en  strøfordeler, som deler ut energi til alle, uten å måtte pleie sitt eget ego. 

Skytten (22. november - 21. desember)
Som et av de mest ærlige og åpne stjernetegnene, eier ikke skytten et snev av manipulasjon - helt til du bryter skyttens tillit.

Hvis skytten finner ut at du har brutt tilliten, så kan den skape falsk trygghet for deg, ved å få deg til å smile og le mens den bærer nag i årevis. Plutselig faller masken av, og da gjelder det å ikke være den personen som må ta imot. 

Nå har vi nevnt alle de uskyldige stjernetegnene, og da begynner vi med de stjernetegnene som blir en anelse mer manipulerende i omgang med andre.

Fisken (19. februar - 20. mars)
Fisken kan være veldig krevende og ha en tendens til å klore seg fast i deg. De krever mye oppmerksomhet og emosjonell støtte, og kan nesten gi inntrykk av å være en følelsesnarkoman som er helt avhengig av deg. Men det gjør det faktisk ikke bevisst, og hvis de var klar over for krevende de kan være å leve med, så ville de hatt det enda verre. 

Tyren (20. april - 20. mai)
Tyren feoer for egen dør. Selv om vedkommende kan ha respekt for andre og deres ting, så vil de gjerne selv være best og gjøre ting de selv får noe ut av. Derfor skal du være forsiktig med å lage avtaler med tyren, for de kommer garantert til å sørge for at de selv får mest mulig ut av det - uansett om det er barnepass eller bytte av bil det er snakk om. 

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen har sin helt egen dagsorden, og den er det få som forstår. De kan helt fint bruke andre for å få gjennomslag for egen idé, og sørger for at resultatet ender i egen favør. Hvis det kan være noe trøst, så er vannmannens planer så obskure og vanskelig å gjenneomskue, at du ikke engang merker at du blir manipulert. 

Løven (23. juli - 22. august)
Løven vil virkelig bli sett og hørt, og de gjør alt i sin makt for å få oppmerksomhet. Men løven er verken snedig eller diskré, så når den vil få gjennomslag for noe, kan du se det på lang avstand. Heldigvis kan man allikevel få løven til å bukke under, hvis man pleier løvens ego og påpeker hvor dyktige og smarte de er. 

Hvis løven blir helt vrang, så gjelder det å si tydelig i fra om at nei betyr nei.

Nå har vi nevnt fire stykker som kanskje får varselslampene til å blinke litt, men for de fire neste stjernetegnene så gjelder det å være svært påpasselig. De fire neste er nemlig mestere i manipulasjon på alle mulig tenkelige områder. 

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Steinbukken er så sta og beregnende at man ikke tror det. Hvis steinbukken vil ha viljen sin, så gjør vedkommende hva som helst får å få det på sin måte. Løgner, manipulasjon og lek med vanlig folkeskikk, er bare noen av få metoder steinbukken bruker. Og hvis det først går galt, så er steinbukken snar til å tyne og trakassere. 

Tvillingene (21. mai - 20. juni)
Hvis det er ett stjernetegn som kan trollbinde og manipulere folk til den store gullmedaljen, så er det tvillingene. 

Som veltalende og dyktige kommunikasjonseksperter kan tvillingene bruke andres energi og dømmekraft til å holde egen sti ren, eller selge andres ideer som sine egne. Til gjengjeld er de så utspekulerte at de kunne prøvd å lyve for sin egne syke mor, hvis de var redde for å bli oppdaget av andre.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Det er ingen som kan skape mer drama, lage en større scene eller spille på andres følelser som en skorpion. Det er nesten fascinerende hvordan skorpionen alene med personligheten sin kan oppføre seg så manipulerende at de får viljen sin oppfylt.

Før man vet ordet av det har skorpionene fått en egen ny hovedrett oppkalt etter seg på restauranten, fått låne penger av den gjerrigste i vennegjengen eller fått de beste plassene i flyet uten å ha jobbet nevneverdig for det.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Der er ingen som kan bruke skyld og skam som krepsen for å oppnå det vedkommende gjerne ønsker. Krepsen er veldig sosial, og vil gjerne være den som tar en for laget på jobben ved å jobbe overtid eller ta et ekstra møte som ingen andre vil ta. Men krepsen tar godt betalt for slike tjenester, og spiller på skyld og dårlig samvittighet som betaling for det vedkommende har utført. 

Det er ikke bare personens stjernetegn du skal holde øye med hvis du mistenker at du blir manipulert. Psykopater bruker ofte disse fem setningene for å manipulere deg.