Squid Game har fått eget realityshow

27/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Squid Game: Vil inneholde 456 spillere, som er plassert før produksjonen og er forbudt å ha "kontakt" med hverandre, men ett par ble gjort oppmerksom på av produsentene.

To deltakere som deltok i en reality-TV-versjon av det populære Netflix-showet Squid Game, fikk oppstart før filmingen begynte etter å ha hatt sex på et hotell, har det blitt rapportert.

Spillerne ble sagt å ha koblet opp før de filmet mens de ble isolert på et hotell i London i to dager før de dro til Bedfordshire-basert studio.

Imidlertid brøt paret de strenge reglene for showet, som sier at spillere ikke har lov til å samhandle med hverandre eller forlate hotellet uten tillatelse.

Reglene ble sagt å ha vært vanskelige å håndheve gitt at det var over 450 spillere som bodde på samme hotell.

En kilde sa til The Sun: «Det var strenge regler for spillere å følge før filmingen startet på showet. Det skriver Mirror.

"De fikk ikke lov til å samhandle med andre spillere, røyke, drikke alkohol eller forlate hotellet uten tillatelse."

De la til at da rapportene om at paret sov sammen ble oppdaget av produksjonsteamet, ble de "kuttet fra showet".

Som Netflix sin mest sette serie noensinne, ble Squid Game sendt i september 2021 og samlet svimlende 1,65 milliarder seertimer i løpet av de fire første ukene etter lansering.

I serien er 456 personer som alle er i gjeld invitert til å spille i en utfordringsturnering i spillstil for å vinne et stort premiefond og løse pengeproblemene deres.

Squid Game: The Challenge vil se samme antall mennesker konkurrere om en stor pengepremie, lik det fiktive sørkoreanske dramaet.

Det originale showet ble det mest viste programmet i 94 land og tiltrekker seg mer enn 142 millioner medlemshusholdninger og overgår periodedramaet Bridgerton for tittelen mest sette show.

Netflixs co-CEO og innholdssjef, Ted Sarandos, bekreftet ikke overraskende en andre sesong av Squid Game før Netflix la ut en teaser på Twitter i fjor sommer.

''Rødt lys... GRØNNLYS! Squid Game kommer offisielt tilbake for sesong 2!''

I mellomtiden var showet omgitt av kontrovers denne uken etter rapporter om tre spillere som pådro seg "alvorlige skader", som Netflix siden har bekreftet "var usanne.

Strømmegiganten sa at tre personer ble behandlet for "milde medisinske tilstander".

Ettersom temperaturene i de britiske studioene falt til -3C, har noen misfornøyde spillere slått ut over å måtte filme under så kalde forhold og vurderer til og med å saksøke Netflix.

En talskvinne for Netflix sa til BBC: "Selv om det var veldig kaldt på settet - og deltakerne var forberedt på det - er alle påstander om alvorlige skader usanne."

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.