Stemors regler for 15 år gammel gutt sjokkerer: Bare vent til du leser regel nummer 18

31/08/2023 12:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Reglene har sjokkert alle som har lest dem.

En 15 år gammel gutt har delt stemorens strenge regler på internett, og folk er i sjokk. Noen påpeker at gutten nesten bor i et fengsel, da han har så mange restriksjoner at han må tenke på alt han gjør.

Den 15 år gamle gutten har delt reglene på Reddit, hvor han har lagt ved et bilde av regelsettet, som har ikke mindre enn 18 punkter.

Fra lappen med reglene skriver hun til å begynne med at hun egentlig ikke ville at noe skulle besøke henne: «Jeg har ikke gitt min tillatelse til at noen kan komme hit, men din far ville at du skulle komme. Det er derfor jeg fortalte faren din at det er strenge regler. Jeg vil ikke være hyggelig, og jeg vil ikke gi deg en andre eller tredje sjanse.»

Hun skriver i etterkant at hun vil gjøre livet surt for ham og at han må være forberedt på at det å være sammen med henne ikke akkurat vil være paradis.

Det har gjort den 15 år gamle gutten fortvilet og han vet ikke hva han skal gjøre: «Jeg vet ikke hva jeg skal si til henne. Jeg forlot min bestemors hus fordi det har stresset meg til det ytterste.»

Den unge mannen er usikker på hva han skal gjøre. Han vil heller ikke rette seg etter de veldig strenge reglene, men samtidig vil han ha plassen han kan få hos stemoren sin:

"Familien min bor med 5 personer i en liten leilighet med 2 soverom, så jeg ville virkelig ha litt ekstra plass."

Nedenfor kan du lese stemorens 18 regler:

1. Jeg liker ikke folk som ikke respekterer andres regler når de er på besøk.

2. Jeg liker ikke folk som svarer tilbake.

3. Jeg vil ikke se noen dårlige holdninger eller et surt ansikt.

4. Jeg vil ikke se eller høre en skrikende baby. Begynn å oppføre deg som en voksen.

5. Jeg vil ikke høre en høy stemme når du snakker i telefonen eller ser på TV.

6. Du må ikke spille dataspill. PC-en er kun for lekser og slår seg av så snart du er ferdig med leksene.

7. Mobiltelefonen skal legges bort kl 20:30 og leggetid er kl 21:00.

8. Jeg lar ikke barn under 18 år lage mat. Jeg vil ikke være ansvarlig for eventuelle ulykker eller for å rydde opp i rotet ditt.

9. Jeg vil ikke se et rot etter deg, eller rydde opp etter deg. Jeg er allerede lei av å rydde opp i alt rotet til faren din hver dag.

10. Du er selv ansvarlig for å holde orden i skapet og sette alt på plass som det skal. Hvis du gjør en feil, gjør det igjen.

11. Du er selv ansvarlig for å vaske klærne tirsdag eller torsdag.

12. Mandag, onsdag og fredag ​​må du ta bussen til bestemoren din, da faren din er i dialyse de dagene og jeg jobber, derfor er jeg ikke hjemme før etter kl. 17.

13. Du får ikke nøkkel fordi jeg ikke har sett deg ta ansvar for tingene dine.

14. Få søsteren din eller broren din til å slippe deg av etterpå 18:30. Kommer faren din for sent tirsdag eller torsdag, må du ta bussen til bestemoren din.

15. Du bor hos bestemoren din i helgen. Jeg vil ikke ha folk i huset i helgene da jeg trenger tid til å rydde og slappe av.

16. Ikke gå inn på kontoret mitt uten tillatelse.

17. Ikke berør eller flytt ting fra deres plass.

18. Det kommer flere regler etter at vi har gått gjennom disse.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.