Syv barn blir fotografert på stranden - 10 år senere oppdages en vanvittig detalj

11/12/2017 09:15

Anniken Hauge

Viralt
Verona Koliqi fikk sitt livs overraskelse, da hun fikk øye på en ung fyr i bakgrunnen på et barndomsbilde.

Det kan være både morsomt og hyggelig å titte på gamle barndomsbilder av sin kjære. 

For Verona Koliqi var det en ekstra spesiell opplevelse, da hun nylig satt og så på gamle bilder sammen med forloveden Mirand Buzaku. 

Det skriver Yahoo.

Foto: Verona Koliqi

Et av bildene viser Verona Koliqi, som sitter og smiler på en strand i Montenegro med en gruppe andre barn. Verona Koliqi og Mirand Buzaku satt og lo av bilde, da de plutselig la merke til en utrolig detalj på det 10 år gamle bildet. 

Bak alle barna ligger det en gutt på en gul flytemadrass. En flytemadrass som er helt lik den Mirand Buzaku hadde da han var en liten gutt.

- Han sa; vent litt. Jeg tror det er meg. Vi så på hverandre og sa; Det kan da ikke stemme, sier Verona Koliqi til Yahoo.

Men alt på bilde stemmer overns med de minnene Mirand Buzaku hadde fra barndommen. Den gule bademadrassen, den hvite t-shirt og så videre.

Senere bekreftet både Mirand Buzaku og Verona Koliqis familier at de hadde vært på den samme stranden på det samme tidpunktet.

- Jeg ante ikke at noe slikt kunne skje, selv om jeg har hørt utrrykket: Du møter sjelevennen din minst én gang før dere faktisk møtes, sier Verona Koliqi til Yahoo.

I fjor sommer var Verona Koliqi, som bor i Storbritannia, på besøk i hjemlandet Kosovo. Her traff hun enda en gang på Mirand Buzaku - og denne gangen la de merke til hverandre.

Etter å ha hatt et godt øye til hverandre et god stund, tok Verona Koliqi det første skrittet. Et år senere fridde Mirand Buzaku til henne under en ferie i Tyrkia.

Frieriet ble foreviget av en fotograf og er delt på Verona Koliqis instagramprofil side om side med barndomsbildet fra stranden i Montenegro:

Barnet som ligger og flyter på familiebildet mitt, er nå min forlovede, skriver Verona Koliqi til bildet. Det har nå gått viralt med mer enn 31.000 likes, siden hun delte det 2. desember.