Utspekulert far gir datteren et spesielt navn: Mor oppdager først meningen to år etter

01/12/2022

Emma Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Moren hadde ingen anelse om at mannen hennes hadde en utspekulert baktanke med datterens navn.

Menn og fotball henger ofte litt for godt sammen. En australsk mor kan signere dette etter at hun ble lokket inn i en fotballfelle av mannen sin da datteren deres skulle navngis.

Clare Smith Blacktown fra New South Wales, Australia, var begeistret da mannen hennes foreslo at datteren deres skulle hete Lanesra.

Den nybakte moren syntes navnet var både spesielt og romantisk. Og ved dåpen kunngjorde foreldrene stolt at datterens navn ville være Lanesra.

Men faren, som er ekstremt glad i fotball og holder seg til den engelske fotballklubben Arsenal, kan ha unnlatt å fortelle kona at Arsenal stavet bakfra er Lanesra.

En hemmelighet som mannen bar i to år.

Det skriver The Telegraph.

Da Claire fant ut om den lille detaljen, skrev hun et stykke i et lokalt magasin som sirkulerte på Twitter, hvor folk synes det er vanskelig å holde tilbake smilene sine.

Man kan anta at hvis paret skal få flere barn, er Claire sannsynligvis mye mer skeptisk til mannens navneforslag, hvis han i det hele tatt får noe å si.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.