Har jeg psykiske evner? Her er 12 tegn på at du er synsk

22/06/2017 17:00

Anniken Hauge

Helse
Synsk se ind i fremtiden
Foto: Shutterstock
Spekulerer du noensinne over om du har psykiske evner? Har du en tendens til å kaste ut déjà vu opplevelser eller betrakte episoder av din spot-on intuisjon som bare en tilfeldighet?

Ignorerer du de usedvanlige tingene du opplever eller ser du nærmere på det? Et stort flertall av oss har økt psykiske evner i en eller annen form, og det er som regel en voksen, en verge eller en forelder som først oppdager tegn på vår psykiske atferd.

Noen ganger betraktes mennesker med psykiske evner som onde eller involvert i sort magi. Det stemmer ikke. Vi har alle en eller annen form psykisk evne, men det er mange av oss som ikke vet er hvordan vi blir bevisste på det. Vi ignorerer de eller så har vi ganske enkelt ikke oppdaget de enda. Det er bare et spørsmål om tid før våre psykiske evner viser seg frem. 

Sjekk disse psykiske symptomene og tegnene som kanskje beviser at du har psykiske evner. Kanskje ender du opp med å konkludere og innse at du faktisk er et medie. 

Det er et spørsmål om å vite hva man skal se etter. 

1. Høyere intuisjononsnivåer

Hvis du noen gang har visst hvem som ringte før du tok telefonen, hvem en melding kom fra før den kom, eller hvis du noensinne har forutsett en begivenhet før den fant sted, så har du intuisjon på et høyt nivå. Dette er et skritt på veien til å oppdage en psykisk evne inni deg selv.

2. Du har oplved déjà vu utallige ganger.

Hvis du konstant føler du har vært et sted før selv om du ikke har det, og hvis du har en god følelse av fortrolighet med mennesker, steder og ting, så opplever du muligvis déjà vu. Déjà vu er et sikkert tegn på at du har noen psykiske evner av den typen.

 

3. Det er normalt for deg å ha fremtidsutsikter 

Hvis du har hatt visjoner om fremtidige begivenheter, enten om noe som finner sted i løpet av den neste timen eller tre dager fra nå av, så har du psykiske evner. Hvis du har visjoner i drømmene dine eller i ditt daglige våkne liv, så har du kanskje den psykiske gaven.

4. En sterk følelse som alltid viser seg å stemme 

Hvis du bare “vet” noe før det skjer, og du kan føle begivenhetene som finner sted eller nettopp skal til å skje, så er dette et sterkt tegn på at du er et medie. 

5. Telepatiske evner

Føler du at du kan sende beskjeder vi sinnet ditt? Har du noen gang følt at du kan lese andres tanker? Har du opplevd en bevissthetsforbindelse med en annen person? Hvis du opplever detet fra tid til annen, så har du telepatiske evner som er et symptom på psykiske evner.

6. Forutser med stor stil

Har du noen gang skrevet ned ting du “vet” kommer til å skje i fremtiden? Har det skjedd? Hvis du har tatt deg tid til å skrive det ned eller fortalt om det til noen før det faktisk skjer... og det faktisk skjer, så har du en psykisk gave. 

 

7. Kraftfulle levende drømmer

Mennesker med psykiske evner har en tendens til å ha veldig levende drømmer og husker de alltid i detalj etter de har våknet. Symbolene i drømmene deres har dype røtter i spesielle betydninger, og de tilbyr vanligvis en slags stor forståelse for personens livserfaring. Mange mennesker har har levende drømmer har også tilbakevendende drømmer som forteller en historie, hvilket er et tegn på hva som skjer i det virkelige liv. 

8. Du fornemmer problemer

Dette er en veldig direkte følelse, hvor du bare “vet” at en du elsker har problemer. Det rammer deg med stor effekt og noen ganger med en enorm følelse av intens frykt. Det er ingen forklaring på det, bortsett fra at du vet at noe er veldig galt med en person du elsker. 

9. Du forutsier fremtiden

Dette er et av de opplagte trekkene hos en person med psykiske evner. Å kunne forutsi fremtiden venner og familie, og deretter oppleve at det skjer, er faktisk et av de mest tydelige bevisene på at du er utrustet med psykiske evner. 

10. Du kan helbrede

Har du noen gang lagt hendene dine på en syk eller lidende person? Så du deretter en positiv forandring hos den syke? Mange mennesker med psykiske evner kan også helbrede andre med energien deres.

 

11. Du hører lyder

Har du noen gang hørt lyder som ikke andre hører? Tenker du ofte på hvorfor andre ikke kan høre ringing, piping og klokker? Disse lydene kan faktisk være en forvarsel om en kommende begivenhet, og lydene kan fortelle deg om visse ting som snart vil finne sted.  

12. Du kan fornemme to steder samtidig

Dette er garantert en av de sterkere psykiske evner og tegn på at du er et medie. Hvis du noen gang har vært hjemme eller på et sted du kjenner godt, men fornemmer begivenheter og opplevelser som skjer over hele verden i forskjellige land, så er du høyst sannsynlig utstyrt med psykiske evner. Hvis du har visjoner om disse begivenhetene samtidig som det skjer, og faktisk føler det som om du befinner deg på stedet hvor det skjer, så har du høyere psykiske evner.