7 hemmeligheter om oralsex en fyr aldri vil fortelle deg

05/05/2022 11:00

Anniken Hauge

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De fleste menn kjenner sikkert igjen ett eller flere av disse punktene hvis de har gitt deres kvinnelige partner oralsex.

Hva tenker han egentlig? Lukter jeg vondt? Hva i alle dager driver han med? Det kan gå mange tanker gjennom en kvinnes hode når hun blir slikket av en mann.

Men hva tenker han egentlig på når han ligger mellom bena dine?

Cosmopolitan har samlet en rekke ting som streifer menns tanker, men som mange ikke vil innrømme.

1. Alle kvinner smaker forskjellig.
Du tror kanskje at kvinners underliv minner mer eller mindre om hverandre, men det gjør de ikke. Sannheten er at underliv smaker akkurat like forskjellig som de kan se ut. 

2. Han elsker utsikten.
Når partneren din ligger mellom bena dine, så kan han nyte utsikten over hele den nakne kroppen din. Men ikke nok med at han kan skue ut over hele deg, han elsker også å kunne betrakte utrykket ditt når han tilfredsstiller deg.

3. Nøkkelordet er hygiene.
De fleste menn nyter å slikke en kvinne og kjenne hvordan han tilfredsstiller henne seksuelt. Men hvis det skal være en fornøyelse for begge parter, er det viktig at du sørger for å være ren og pen. Da blir det også en bedre opplevelse for mannen din.

4. Han sammenligner deg med andre kvinner.
Han vil garantert ikke innrømme det. Men når han går ned på deg, vil han sannsynligvis ikke kunne la være med å sammenligne deg med andre kvinner han har gått ned på tidligere. Ser du ut som dem? Smaker du som dem? Og liker du det samme som de?

5. Han aner ikke hva han gjør.
Det kan være litt av en kunst å tilfredsstille en kvinne oralt. Å finne ut hva hun liker og hvordan hun oppnår klimaks. Mens noen menn har fullstendig kontroll på hva de driver med, er andre mer usikre. Ikke være redd for å hjelpe ham litt på vei, så blir det en bedre opplevelse for dere begge. 

6. Han liker ikke å gjøre det.
Oralsex er en av de seksuelle handlingene som har en tendens til å splitte folk litt. Noen menn elsker det, mens andre ikke tenner på å det overhodet. Mange gjør det allikevel, fordi de gjerne vil tilfredsstille partneren sin. 

7. Han håper du gjør det samme tilbake.
Det er sikkert ikke hans primære motiv for å gå ned på deg, men de fleste menn håper nok allikevel litt på at du vil gjengjelde tjentesten med en frekk blowjob eller noe annet han liker god. Det er fint å være bevisst på å glede hverandre i senga, men det er også viktig å kunne gjøre noe for den andre uten å forvnete å få noe igjen for det. 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.