Advarsel: Derfor må du være forsiktig når du gir barna agurk

15/07/2023 17:30

Sofie

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
De fleste foreldre har nok gitt agurk til sine kjære små.

En tidligere ambulansepersonell har avslørt hvorfor det å servere agurk til barna dine faktisk kan være livstruende. Nikki Jurcutz, en mor selv, tok til TikTok for å dele de skjulte farene ved den tilsynelatende harmløse grønnsaken.

Hun advarte om at konsistensen til grønnsaken gir den en "høy kvelningsrisiko". Hun foreslår forskjellige måter å servere den på for å minimere faren.

Og mange andre brukere av sosiale medier strømmet til nøklene for å takke Nikki for sikkerhetsrådene.

I sitt første klipp, som har blitt sett mer enn 1,7 millioner ganger, demonstrerer Nikki poenget sitt.

«De er harde, de er glatte, de kan bryte av i mindre biter», skriver hun.

"Agurker blir ikke snakket mye om når det kommer til kvelning, så jeg ønsket å kaste lys over det slik at du føler deg mer forberedt," la hun til.

I et oppfølgingsklipp utforsket Nikki de beste måtene å servere agurk på hvis du fortsatt ønsker å gi barna dine agurk – siden det selvfølgelig har mange helsemessige fordeler.

De mest populære alternativene inkluderte å dampe til agurken var myk og pureable, kutte dem i brede, tynne biter og et alternativ var også å rive agurken.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.