Slik forteller du din nye kjæreste at du har en mikropenis

Foto: Shutterstock.

Hvis du er innehaver av en veldig liten tissemann, så er det best å bare legge kortene på bordet og få det beste ut av det mikroskopiske lemmet ditt.

- Størrelse har ingen betydning.

Eller? 

Hvis du er én av de mennene som er utstyrt med en mikropenis, så kreves det litt arbeid for å kunne kompensere for den lille mellom bena.

Derfor er en mikropenis - hvilket defineres som en penis på under 9,3 centimeter i stiv tilstand - ofte et tabu hos dens eier. Det skriver Mirror.

Både fordi de fleste menn med liten penis skammer seg over størrelsen på egen manndom, men også fordi de frykter at de ikke kan tilfredsstille partneren sin.

Les også

Nytt studie: Derfor bør du altid ha sex rett før leggetid

Selv om det er under én prosent av den mannlige befolkningen som er utstyrt med en mikropenis, så er det virkelig ikke så enkelt for disse mennene. Det forklarer sexolog, Elizabeth McGrath, som samtidig understreker at det ikke nytter å holde kortene tett til brystet, hvis det ikke er så mye å skryte av mellom bena.

Hun forklarer at menn med mikropenis ikke bør skamme seg, og ikke prøve å holde det hemmelig for en ny partner – tvert imot.

Det skyldes at mannens skam over egen utrustning bekrefter fordommene om at det er pinlig å mangle noen centimeter ‘dernede’.

Derfor bør man ta tyren (eller penisen) ved hornene, og så fort som mulig vise partneren sin at man kanskje ikke er utstyrt med verdens største penis, men at man jammen meg har tenkt til å prestere i senga allikevel.

Les også

5 pinlige ting som kan skje under sex, som du for guds skyld bør unngå

Det er nemlig ikke nødvendigvis en dårlig ting å være utstyrt med et lem i mikroformat, så lenge eieren klarer å kompensere for det på andre måter.

Her menes det både bruk av hender og spesielt orale egenskaper som – hvis man mestrer dem – kan få stort sett alle kvinner til å stønne på en god måte.

Hvis mikropenis-mannen derfor supplerer med en bred vifte av kreative og frekke seksuelle utskeielser, vil han fint kunne ta vekk fokus fra sine lille hjelper og den usikkerheten som følger med, forklarer Elizabeth McGrath.

Les også: 8 ting kvinner gjør i senga som gjør menn ville i nikkersen