68'eren er kanskje den frekkeste sexstillingen - og du har aldri hørt om den

28/08/2017 15:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis det er behov for litt fornyelse i senga, så er 68’eren en stilling som virkelig skaper ekstra spenning. Men de færreste vet om den.

Det er viktig med variasjon. 

Du spiser jo ikke det samme hver gang du setter deg ved middagsbordet, gjør du vel? Så hvorfor skal du være tilfreds med de samme to-tre stillinger i senga år etter år? Det trenger du ikke!

Slapp helt av; det finnes en sexstilling som er verdt å prøve ut, og som virkelig sprer glede - men som du sikkert aldri har prøvd. Og det er synd, for stillingen kan virkelig få vinduene bak gardinene til å dugge.

Stillingen kalles 68’eren, men den har ikke noe med hasj, slengbukser eller batikkskjørt å gjøre.

Til gjengjeld er 68’eren en real hyggespreder av en sexstilling, som kan skjemme bort enhver kvinde med en etterlengtet runde oral oppmerksomhet, skriver yourtango.com.

 

Stillingen utføres ved at mannen legger seg på ryggen, og kvinnen legger seg oppå mannen med hodet vendt mot hans føtter. 

Når hun sprer bena, har mannen fri adgang til å lage noen lange, fuktige strøk med sin varme tunge - helt ned til rompa hvis det er ønskelig.

Kvinnen skal bare lene seg tilbake og nyte affæren, for i motsetning til sin navnesøster 69’eren, så involverer denne stillingen mye mindre jobb for henne. 

Foto: Pinterest

Stillingen er veldig bra som forspill, og vil garantert gjøre kvinnen våt og vill. Mannen har jo nemlig frie hender til å kjærtegne kroppen hennes, mens tunga og leppene passer sitt arbeid. 

Hvis dere føler dere ekstra eventyrlystne, så kan kvinnen snu seg slik at hun ligger med spredte ben mot mannens ansikt, mens hun hra fri adgang til hans edelsten, som hun passende kan gi litt oppmerksomhet. Med andre ord; den frekke 68'eren kan etter kort tid forvandles til en hot 69'er.

Vær dog oppmerksom på hverandre når dere beveger dere rundt i den nye stillingen. Det er vanligvis ikke særlig romantisk eller sexy å treffe partneren i ansiktet med kneet eller en annen flyvende kroppsdel. 68'eren kan være litt utfordrende for begynnere.

Hvis man er ute etter mer likestilling i senga, så kan kvinnen passende ta mannen i munnen etterpå.