Verdens enkleste handjob: Her er løsningen

23/11/2017 13:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er det noe som kan vekke stor usikkerhet blant mange kvinner, så er det hvordan man gir sin kjære en perfekt handjob.

Han har sannsynligvis gjort det selv i flere år, og vet uten tvil hva han liker best. Derfor kan man fort få litt panikk over hvordan du bruker hendene dine så det blir best mulig for ham.

Heldigvis finnes det noen enkle triks som gjør at du kan gi han verdens beste handjob - og de ser vi nærmere på sammen med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski. 

Enkle tips til en god handjob

1. Tenn ham

For å gi kjæresten din en handjob krever det selvfølgelig at du får ham oppstemt. Da kan du fint gjøre litt ekstra ut av det.

Sett en sexy stemning. Du kan for eksempel bruke stearinlys, sette på en deilig spilleliste og ta på deg noe sexy undertøy. 

Deretter kan du langsomt begynne å kysse ham nedover halsen, og til slutt kan du stryke ham mildt med hendene til han er klar.

2. Gjør det spennende

Når dere er godt i gang, kan du gjerne pirre ham litt.

Det kan du gjøre ved å mildt stimulere kulene hans med den hånden du har fri. Prøv å holde begge i hånden, og gi dem en mild massasje eller lek med mellomkjøttet hans ved hjelp av tommel- og pekefingeren din.

Du kan også prøve å bruke lillefingeren. Kjæresten din har nemlig et G-punkt et par centimeter oppe i anus som kan være deilig å få stimulert. Du må ikke bevege fingeren din opp og ned, men bare stimulere punktet på en mild måte. 

Sørg for å være sikker på at kjæresten din er med på idéen, før du sniker opp en finger.

3. Bruk en hjelpende hånd – det ukjente trikset

Hvis du virkelig vil gi kjæresten din en bra handjob han aldri vil glemme, så er det ikke alltid nok å bruke to hender. Da får du bruk for enda en hjelpende hånd.

I Japan har de allerede gjort dette en stund. Der er det mest selgende og populære sexleketøyet til menn et onaniprodukt i medisinsk silikon – formet som et egg. Og ja, du leste riktig.

Med Tenga Eggs 6-pack kan du gi kjæresten din en ekstra gave denne julen. Dere kan bruke den til et pirrende forspill eller du kan legge den i kofferten hans når han skal på reise uten deg.

Medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Først og fremst kommer Tenga Egg i et unikt design, som på ingen måte ligner et onaniprodukt, hvilket også gjør det til et opplagt reise-leketøy. Tenga Egg passer til alle menn, da størrelsen på 6.5 cm kan strekkes helt opp til 30 cm. Tenga Egg gir kjæreste din en opplevelse av en langt mer intens og myk handjob, og de 6 forskjellige onanisleeves har hver sin unike, innvendige design. Så da er det bare å finne ut om man liker knopper eller bølger best. Men uansett hva favoritten hans er, så husk å bruke Tenga Egg Glidekrem for en fantastisk opplevelse. Du heller bare litt glidekrem inn i egget, så er det klart til å bli ført ned på partneren din,” forteller Mathilde Mackowski. 

Trenger du flere forslag til morsomme og lekre produkter til mannen din, kan du også lese denne guiden fra Sinful.no:”Sexleker til menn,” hvor blant annet Tenga Egg også er nevnt.