Farmen kjendis: Gjør store endringer

20/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Årets sesong bringer nye utfordringer.

Deltakerne på Steinsjø gård har kun vært på gården i halvannen uke, men det er allerede knyttet et sterkt bånd mellom dem.

I onsdagens episode av «Farmen kjendis» entrer imidlertid to utfordrere gården og skal som tidligere sesonger bevise overfor de andre deltakerne at de er verdig en plass i gruppa.

Men i år handler det ikke bare om hvem som er favoritt blant de andre leietakerne, nå må også utfordrerne møtes i en utslagsrunde.

Årets utfordrere er tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær (54) og reality-tv-personlighet Aurora Gude (30).

De har et brev til gården som forklarer de nye reglene for utfordrere. Første del av konkurransen er den samme som før: de andre deltakerne på gården må stemme på hvem de har mest lyst til å beholde.

Den som får flest stemmer får et poeng.

I den andre delen skal Kjær og Gude møtes i en konkurranse. Nøyaktig hva slags konkurranse dette blir, er fortsatt uvisst.

Den med flest poeng etter dette blir etmedlem av «Farmen kjendis».

Til Se og Hør forteller TV 2 at den nye tvisten skyldes et ønske om å overraske seerne.

- Vi gjør med jevne mellomrom større og mindre endringer for å fornye de etablerte programkonseptene våre. Dette gjør vi av flere grunner, men mye handler selvsagt om at vi ønsker å overraske både seere og deltakere, og at det ikke skal oppleves forutsigbart, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.