Full debatt etter gårsdagens puppestunt: 'Det er respektløst å vise seg halvnaken når det kommer gjester til gards'

Foto: TV 2 Skjermdump
Foto: TV 2 Skjermdump
Onsdagens episode av Farmen bød på flere overraskelser, blant annet Eunikes puppeprotest da det ankom en religiøs gruppe til gården.

I onsdagens episode av Farmen på TV 2, ble deltakerne svært overrasket det det plutselig dukket opp en religiøs gruppe på gården.

De hadde kommet for å velsigne gården og foreta en dåp i vannet nedenfor.

En av årets deltakere, 39-årige Eunike Hoksrød, har oppvokst i et strengt, religiøst miljø hun senere brøt ut av. Hun ville derfor skape litt rabalder på gården, og valgte å kaste klærne for å provosere og skremme den religiøse gruppa litt, skriver TV 2.

Det har nå skapt stor debatt i sosiale medier, hvor mange støtter avgjørelsen hennes, mens andre synes det er direkte respektløst av henne.

- Jeg vokste opp i Smiths venner, så jeg har fått religion inn med morsmelka. Det har rett og slett blitt for mye av det opp igjennom. Jeg brøt ut av Smiths venner da jeg var 15-16 år gammel. Man kan vel si at jeg har fått min del av religion, sa hun til TV 2 i går i forkant av episoden.

Etter TV 2 postet et innlegg om saken på deres Facebook-side har mange sendt støttende kommentarer:

-  En god latter fikk jeg. Når jeg har lest om hennes påtvungne kristen oppvekst, kan jeg forstå hun føler for å gjøre opprør. Synes hun er ei kul dame. Hadde nok ikke turt å gå til det skrittet selv, nei, skriver en til innlegget.

- Tøff dame, jeg forstår ho. Men det jeg ikke forstår er hvordan de har holdt ut med " predikanten" så lenge. Nei nå må " predikanten" ut !, skriver en annen, og henviser til deltakeren Geir Magne, som er kristen.

Selv synes han fortsatt at oppførselen til Eunike var respektløs, og uttale i gårsdagens episode at puppestuntet var "intet mindre enn dypt sjokkerende og respektløst" med tanke på at settingen var 1917 og ikke 2017. 

Det er det flere andre som er enige med han i.

For Eunike får ikke bare støttende kommentarer i innlegget, for noen synes rett og slett det var over kanten:

- Det er respektløst å vise seg halvnaken når det kommer gjester til gårds, uansett om de er velkomne eller ikke, skriver en.

- Nei, det var bare dumt og respektløst. Var flau på hennes vegne, skriver en annen.

Selv er Eunike fortsatt stolt av eget valg, og har til og med fått støtte fra broren sin som fortsatt er i Smiths venner.

Les også: Ny hjemmeside med seksualundervisning til 7-åringer skaper sinne blant foreldre​