21 år gamle Natalie har blitt kjærester med 50 år gammel tennistrener: Nå stiller rasende far krav til henne

20/08/2022 09:14

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Natalie har blitt forelsket i sin 50 år gamle tennistrener – og det er ikke alle like glade for.

En kvinne som dater en mann som er 29 år eldre enn seg selv, har møtt massiv kritikk på nettet – og fra sin egen far. På nettet blir hun kritisert for at kjæresten er «gammel nok til å være faren hennes».

Natalie Noble, 21 og Bobby Lindsey, 50, fra Kentucky, USA, møttes for første gang i 2015, da Bobby var tennistrener og far til en av de andre jentene på tennislaget.

I utgangspunktet var det angivelig et platonisk forhold. Over tid utviklet det seg imidlertid, og til slutt nektet paret å fortsette å skjule følelsene sine for hverandre.

Det skriver Daily Star.

Etter å ha delt forholdet sitt på nettstedet TikTok på sosiale medier, har paret blitt møtt med mye kritikk. Mange har til og med forklart dem at de ligner far og datter på grunn av den store aldersforskjellen mellom dem.

"Jeg trodde dette var en far og en datter," skrev en person, mens en annen ganske enkelt skrev: "Herregud. Han kan være faren din."

Imidlertid er det ikke bare fremmede på internett som har vist seg å ikke være fans av forholdet deres. Natalies familie har også uttrykt at de definitivt ikke er begeistret for forholdet mellom de to.

Moren skal ha snakket med Bobby, som hun også har anklaget for å «stjele ungdommen». På samme måte gjorde hun det klart for ham at han fikk en uke til å fortelle Natalies far. Hvis han ikke gjorde det, ville hun gjort det for ham.

Da Natalies far ble fortalt, ble han rasende. Dette har nå ført til at han har bedt Natalie om å gå i terapi slik at hun kan "fikse ting". Hun planlegger imidlertid ikke å gjøre det.

Videre er paret fortsatt sammen, og Natalie har gjort det klart for familien at de må "tolerere det" fordi det gjør henne glad for å være i et forhold med 29 år eldre Bobby.

"Jeg er 21 år gammel og fullt i stand til å ta mine egne beslutninger. Vi lever bare livene våre," sa Natalia da hun valgte å snakke ut mot de mange fremmede som har kritisert henne.