63-åring ga hotellanmeldelse: Så kom politiet

Foto: Privat

Susan og barnebarnet måtte gå i pyjamasen til neste hotell etter at hotellsjefen var misfornøyd med anmeldelsen hun hadde gitt på Hotels.com.

En bestemor og barnebarnet hennes sier at de ble kastet ut av hotellet midt på natten, og årsaken er ganske spesiell. Bestemor Susan Leger hadde nemlig skrevet en anmeldelse om hotellet.

Les også

Aldri skjedd før: Prins Christian så fotball kampen fra et veldig spesielt sted

Det forteller hun til Daily Mail.

Susan og barnebarnet hennes ble kastet ut av Baymont Inn By Wyndham Helen i Helen, Georgia, USA, da hun mottok en e-post fra Hotels.com og ba henne om å gjennomgå hotellet.

Susan ga hotellet 3 av 5 stjerner og ga noen eksempler på ting som ikke var i orden. Hun påpekte blant annet at bassenget ikke var åpent og at toalettet i rommet ikke kunne skylle ordentlig. Hun synes selv anmeldelsen var ganske sjenerøs med tanke på noen av problemene.

Hotellsjefen ringte henne på mobilen og ba henne komme ut.

Da hun sa nei fordi hun og barnebarnet var i pyjamas, og på vei til sengs, kom politiet bankende.

Susan ble ganske utsatt for hendelsen. Hun sier at hun faktisk syntes det var en dårlig vits i begynnelsen, men politiet gjorde det klart for henne at hotellsjefen faktisk hadde rett til å be henne og barnebarnet om å dra.

"Barnebarnet mitt klamret seg til beinet mitt og gråt. Dette var skummelt. Dette var bare forferdelig" sier Bestemoren ifølge Daily Mail, til WXIA.

I politirapporten står det at grunnen til at hotellsjefen ba dem om å dra, var fordi «gjestene hadde gitt hotellet en dårlig rapport».

Mens hotellsjefen ifølge avisen står ved sin beslutning, Hotels.com bestillingstjenesten valgt å midlertidig fjerne hotellet fra nettstedet.

Hotels.com har også gitt Susan refusjon for oppholdet.

Les også

Ville gjort hva som helst for å vinne: Rugby-stjerne gjør motbydelig triks på banen