Foreldrene hadde sagt farvel til sin nyfødte sønn: Men så skjedde det noe veldig uventet

04/03/2022 08:24

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
De hadde blitt fortalt at deres nyfødte sønns hjerte ville stoppe innen 10 minutter.

En bestemor snakker om den vanskelige avgjørelsen datteren måtte ta etter at barnebarnet hennes ble født med medisinske komplikasjoner.

Lisa Hough sier at datteren Chelsea og mannen hennes sto overfor et utenkelig valg da sønnen Karson ble født.

Lisa skriver i et innlegg på Facebook at hennes nyfødte barnebarn hadde fått en «blødning i venstre tempelklaff» og også hadde blitt diagnostisert med en sjelden, genetisk metabolsk sykdom kalt ikke-ketotisk hyperglykemi.

Ifølge Lisa er tilstanden til barnet veldig alvorlig og vil føre til at han blir alvorlig nevrologisk svekket og i beste fall fungerer på et 2-3 måneder gammelt nivå gjennom hele livet.

Hennes mor, etter å ha mottatt all informasjon fra det medisinske personalet rundt henne, tok den utrolig vanskelige beslutningen om å slå av respiratoren.

Lisa skriver også om øyeblikket da de måtte ta farvel med Karson.

"Selv om vi ikke var klare til å si farvel til Karson, hadde vi akseptert det uunngåelige. Vi ble fortalt 10 minutter etter at vi slo av respiratoren, og vi ble fortalt at han ikke ville puste alene, og at vi kunne forvente at hjertet hans skulle stoppe innen 10 minutter.

Men ifølge Lisa hadde "Gud andre planer" da hun og datteren var vitne til miraklet.

" Han begynte å puste seg selv, hjerterytme og oksygenmålinger stabiliserte seg, og her er vi 5 timer senere med dette miraklet som vi ble fortalt aldri ville puste eller overleve."

"Han kan svelge. Han overlever. Han åpnet til og med øynene litt i dag."

Hun sa at leger ikke hadde noen forklaring på hva som skjedde da det ikke var medisinske eller vitenskapelige data for å støtte Karsons overlevelse.

Privatfoto

Etter en lang og vanskelig reise, den 1 mars Lisa og hennes familie endelig fikk den gode nyheten om at deres sønn ville være hjemme snart.

«Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg noen gang trodde vi var så ufortjente for et mirakel, men jeg er takknemlig for at vi har ham nå», skriver hun.

Hennes aller første innlegg ble møtt med stor støtte med 30.000 reaksjoner på innlegget.

De var alle glade for nyheten om at Karson overlevde og har blitt bedre.

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.