Grunnlegger av Google skal skilles etter tre år: Har ansatt privatdommer

20/06/2022 13:17

Emma Sletta

Utland
Parret har sammen en datter på to år. / Foto: Shutterstock.com
Parret har sammen en datter på to år. / Foto: Shutterstock.com
Sergey Brin, verdens sjette rikeste mann, skiller seg fra sin kone Nicole Shanahan, etter tre år.

Det skriver People, som har fått innsikt i dokumenter fra retten.

Den 48 år gamle medstifteren av Google søkte om skilsmisse i januar, og skrev at årsaken til ekteskapets oppløsning var at de to hadde problemer som ikke kunne løses.

Sergey Brin, som ifølge Forbes har en formue på 94 milliarder dollar, har skrevet i dokumentene at paret må dele sine felles verdier.

Han har ikke søkt ekteskapelig bidrag fra Nicole Shanahan og har også skrevet at han forventer at hun heller ikke ber om konestøtte.

Teknisk tycost ønsker også felles varetekt av sin to år gamle datter.

Paret har ansatt en ‘privat midlertidig dommer’ for å sikre at saken holder seg væk fra offentligheten.

– Skilsmissesøkeren er medstifter av Google og en av de rikeste og mest innflytelsesrike menneskene i verden. På grunn av dette kan det være stor interesse fra publikum, skrev de i søknaden om en privat dommer.

Ifølge parets advokat handler det om at de er redde for at datteren deres potensielt kan bli kidnappet eller trakassert hvis deres rutiner og oppholdssted blir offentliggjort under skilsmissehøringene.

Sergey Brin var tidligere gift med Anne Wojcicki. De har to barn sammen.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.