Mann dytter ekskone utfor klippe: Fortsetter å oppdatere Facebooken hennes

23/08/2022 07:57

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er mange skilsmisser som slutter ulykkelig, og selv om mange ikke ønsker sin tidligere partner det beste, ville få drømme om å gjøre det en indisk mann gjorde.

En av de mer bisarre hendelsene har funnet sted i India, der en kirurg valgte å skyve sin ekskone utfor en klippe, og så oppdaterte han Facebook-profilen hennes for ikke å vekke mistanke.

Kirurgen Dr Dharmendra Pratap Sing hadde mer enn vanskelig for å se sin ekskone gifte seg på nytt og kom opp med en plan for å avslutte henne. Ved hjelp av to medskyldige dopet han ekskona og de dyttet henne utfor en klippe.

Dr Singh ble arrestert, men først etter syv måneder med kontinuerlig oppdatering av hennes sosiale medier. Han gjorde dette gjennom kvinnens telefon, og det var først da politiet fant denne telefonen at de hadde eksmannen som mistenkt.

Før det var det den nye mannen i Rakhi Srivastavas liv som var hovedmistenkt.

Oppdaterte sosiale medier i syv måneder

Gorankhsur-politiet sa at Dr Dharmendra Pratap Singh, i samarbeid med to medsammensvorne, burde ha oppdatert ekskonas Facebook-profil slik at ingen ville mistenke.

Det fortsatte i syv måneder til politiet fant telefonen i eksmannens varetekt.

"Dr Singh og hans to medskyldige dro til Nepal hvor de inviterte Rakhi ut og tilbød henne en drink som var fylt med beroligende. Så dyttet de henne utfor en klippe i Pokhra,» sier talsmannen til Times of India.

«Etter å ha drept Rakhi oppdaterte de regelmessig hennes sosiale medier via mobiltelefonen hennes,» sier talsmannen.

Times of India skriver at Dr. Singh hadde giftet seg med Rakhi Srivastavas mens han var involvert med en annen kvinne, og da Rakhi fant ut om dette, endte de to opp med å bli skilt.

Så kom de ut på toppen over hjemmeeierskapet, og det burde ha vært prikken over i-en i Dr Singh som valgte å dytte sin ekskone utfor en klippe.