Mor la naken og svært berust sønn i seng: Neste morgen fikk hun en ubehagelig overraskelse

31/10/2017 14:15

Anniken Hauge

Utland
Juliet Jarvis fant en seng å sove på til den fulle unge mannen, og sørget før at han holdt seg varm. Først dagen etter gikk det opp for henne hvem hun hadde hjulpet.

Søndag morgen fik britiske Juliet Jarvis sitt livs sjokk, da hun oppdaget at det var en fremmed mann på gjesterommet hennes i Kingsley Common i England.

Det gikk opp for 49-årige Juliet Jarvis da mannen hennes Cliff plutselig gjorde henne oppmerksom på at det befant seg en naken mann i husets første etasje.

Det skriver The Sun.

Tidlig om morgenen klokken 4.30 hadde Juliet Jarvis oppdaget en veldig beruset ung mann, som hadde lagt seg til å sove under et teppe i familiens hjem: 

Manden havde været i byen for at fejre Halloween og havde malet et skelet i ansigtet på sig selv:

- Jeg så et hode som stakk frem under teppe. Han sa: ‘Jeg må bare sove’, forteller Juliet Jarvis til The Sun.

Hun var helt overbevist om at den unge mannen var sønnen hennes på 30 år, Stewart Kinsey. 

Men Juliet Jarvis tok feil. Den unge mannen var 29-årige Marc Campfield, som hadde blitt kastet ut av en nattklubb fordi han hadde sovnet. Han hadde ingen anelse om hvordan han hadde endt opp i Juliet Jarvis’ hus, som ligger rundt seks kilometer fra hans eget hus.

Da Marc Campfield kom inn huset hadde han tatt av seg de våte og gjørmete klærne, og sovnet momentant etter han la seg under teppe. 

Helt overbevist om det var sønnen som lå der, hadde Juliet Jarvis hentet en pute til den fulle mannen, og sørget for at han holdt seg varm.

Da han våknet morgenen etter, stakk Marc Campfield hodet ut av døren til gjesterommet og fikk øye på Cliff. Da den utrolige misforståelsen gikk opp for dem alle, klarte de ikke gjøre noe annet enn å le av den bisarre situasjonen. 

Marc Campfield ble kørt hjem av Cliff, og var imponert over pent Cliff og Juliet taklet hele situasjonen:

- Jeg kunne ikke snublet inn hos noen mer kjærlige mennesker enn disse to. De var utrolig forståelsesfulle, sier Marc Campfield til The Sun.

Netflix avlyser populær serie: Anerkjent skuespiller skal angivelig ha seksuelt trakassert 14-åring

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.