Kastet babyen i bassenget: Nå får hun dødstrusler

02/8/22 05:53

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor har funnet veien inn i en motvind på nettet etter å ha delt en video der en svømmetrener blir sett kaste sønnen i bassenget.

27 år gamle Krysta Meyer har kommet i brann på nettet etter å ha delt en video på TikTok som viser sin åtte måneder gamle sønn som lærer å svømme.

Faktisk er det så ille at hun har mottatt flere dødstrusler fra folk som er rasende over videoen hennes. Videoen ser Krystas åtte måneder gamle sønn, Oliver, kastet i vannet av en svømmetrener under en svømmetrening.

Videoen viser svømmetreneren som kaster den lille gutten i bassenget før han hopper inn i bassenget selv. Når hun kommer ned til bassenget, roser hun den lille gutten fordi han selv klarte å snu seg i vannet slik at han kunne puste.

Imidlertid har denne tilnærmingen, som treneren bruker til å lære den lille gutten å svømme, ikke gått bra med alle.

"Oliver imponerer meg hver uke," skriver Krysta på TikTok, hvor hun også understreker at hun er veldig stolt av hvor raskt han lærer.

"Jeg kan nesten ikke tro at han bare har svømt i to måneder og lærer så fort. Han er som en liten fisk," skriver hun også.

Men som tidligere nevnt, er ikke alle like imponerte. Det er mange som ikke har holdt seg for seg selv, fordi Krysta har mottatt mange sinte kommentarer - og til og med trusler om livet.

"Den lille gutten svømmer ikke. Han kjemper for livet," skrev en bruker i kommentarfeltet i videoen på sosiale medier.

I et intervju med BuzzFeed forklarer Krysta at hun har fått mange kommentarer og henvendelser etter å ha delt videoen. Videoen klarte å få ikke mindre enn 57 millioner visninger før den ble fjernet fra plattformen.

"Mange mennesker ser bare et barn bli kastet i vannet og tenker: 'Det er ikke bra! Ikke gjør det!'. Jeg har fått dødstrusler. Jeg har sett folk fortelle meg at jeg er en forferdelig mor, og at jeg setter barna mine i fare for å dø og traumatisere dem," sa Krysta.

Til tross for at videoen hennes ikke har blitt like godt mottatt av alle, har hun valgt å dele den på sosiale medier igjen etter at den ble fjernet.

 

 

Søsteren blir ukomfortabel av at paret dusjer sammen.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.