Michael hadde innbrudd i campingbilen – brevet som tyvene etterlot gjorde ham rasende

18/05/2017 14:15

KC

112
Foto: privat
Foto: privat
Svenske Michael Larsson oppdaget at han hadde hatt tyver i campingbilen sin, og han ble illsint da han så brevet som tyvene hadde etterlatt seg.

Da svenske Michael Larsson skulle ha campingbilen sin inn til sjekk, oppdaget han til sin store forargelse at det hadde vært tyver på ferde.  

Campingbilen sto parkert i innkjørselen i den svenske byen Östersund, cirka 560 kilomter nord for Stockholm, og det var en enkel sak for tyvene å tømme bilen for verdi.

De hadde knust en bilrute, og Michael trengte kun en rask kikk inn i bilen for å konstatere at tyvene hadde stjålet både cd-spiller, bakkamera og gps, skriver Expressen.se.

Foto: Privat

- Tyvene har rotet gjennom det hele og stjålet alt av elektronikk. De har til og med stjålet en veske med instruksjonsmanualer til campingbilens funksjoner, sier Michael Larsson til den svenske avisen.

Foto: Privat

Han anslår at elektronikken er verdt 30.000 kroner, men tror tyvene maksimalt vil kunne tjene 500 kroner på å selge tyvgodset. 

Men det er noe som er ennå verre enn selve tyveriet.

Foto: Privat

For under innbruddet hadde tyvraddene nemlig tatt seg tid til å finne fram en papirblokk og skrive en beskjed til Michael Larsson som gjorde ham rasende. 

-'Stor takk', står det på dårlig svensk, etterfulgt av en leende smiley. Det var utrolig surt og veldig spydig. Det oppleves virkelig som en krenkelse, og det synes jeg nesten er det verste, sier Michael Larsson til Expressen.

Foto: Privat

Politiet har undersøkt campingbilen for fingeravtrykk og etterforsker saken. Men for den rettmessige eieren er det liten sjanse for at tyvene blir fanget av politiet.

Nå overveier han å sette opp kameraer for å skremme vekk fremtidige tyver.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.