Kvinne tilbyr å ta bilde av glad familie - to dager senere mottar hun denne vanvittige beskjeden

25/06/2023 06:30

Henrik R

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det er aldri godt å vite når en banal liten gest kan få enorm betydning. Det fikk Joyce Reinhardt erfare da hun nylig tilbudte å ta et bilde av en fremmed familie som satt og spiste is.

Men bildet skulle vise seg å få langt større betydning enn bare et vanlig bilde, og derfor har Joyce Reinhardt nå delt sin fascinerende historie på Facebook

Egentlig skulle hun bare i den lokale isbutikken for å kjøpe is til barnebarnet etter hans tennistime. Men så fikk hun øye på en tilsynelatende glad familie som satt og koste seg med is sammen. 

- Det var noe inni meg som gjorde at jeg stoppet opp for å spørre om jeg skulle ta et bilde av dem, forteller Joyce i Facebook-oppdateringen sin.

- Jeg tok bildet og ga så telefonen til datteren i familien og sa at hun bare kunne sende den til sin egen telefon.  

Den fremmed familien som satt og spiste is.

Det var langt fra første gang at Joyce Reinhardt har tilbudt seg å være fotograf for fremmede, men da hun et par dager senere sjekket telefonen sin oppdaget hun en skrekkelig beskjed fra et ukjent nummer. 

I beskjeden sto følgende: 

- Kjære frue, du tok et bilde av oss foran Rita’s den 8. juni. Min kone døde i går, og dette er det siste bildet vi har av familien vår. Ta vennligst i mot vår dypeste takknemlighet for din vennlighet som betyr så mye for meg. Takk fra bunnen av mitt hjerte. 

Da Joyce Reinhardt svarte på familiefarens sjokkerende beskjed fant hun ut at konen hans hadde vært syk i ett år.  

- Man skal aldri undervurdere små vennlige gjerninger,” skrev Joyce etterpå.

- Mitt hjerte føler med denne søte familien som jeg slett ikke kjente, og jeg er glad for at jeg kunne gi dem en slik gave fordi jeg fulgte mine instinkter den dagen, fortsetter hun.