8 grunner til at du skal være glad for dine fyldige lår

07/04/2015 18:45

Anniken Hauge

Helse
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinner med store lår har massevis å juble over.

Det er absolutt ingen grunn til å bruke for mye energi på å ergre seg over sine fyldige lår og det manglende mellomrom mellom de - det såkalte thigh gap

Dagens.no har laget en liste med flere gode grunner til at kvinner med kraftige lår faktisk bør glede seg over formene sine.

1. Store romper er hotte - derfor er lårene det også

I løpet av de seneste årene har store romper blitt hyllet som aldri før. Tenk bare på Beyoncé, Kim Kardashian, Jennifer Lopez og rapperen Iggy Azalea. Store romper betyr som regel store lår - så nå er det beste tidspunktet til å akseptere og omfavne naturlige former, for det er absolutt in.

2. Sterk er det nye slank

Store lår er som regel lik sterke lår, og 'sterk' er et skjønnhetsideal som gir mye bedre mening enn 'tynn'. 

3. Du kan danse mye lenger enn venninnene dine.

Når det er i ferd med å bli lyst, og fuglene synger, da begynner venninne dine å klage over at de har ømme bein. Du kan derimot fortsette (og fortsette og fortsette) med å danse fordi bena dine er sterkere. 

4. Du har bedre sex

Fysisk styrke, spesielt i beina, er nøkkelen til god sex. De muskuløse beina dine takler alle mulige stillinger i mye lenger tid.

5. Du fryser ikke i nærheten så mye

De store lårene dine sikrer at det ikke blåser iskald vin inn mellom benene på deg om vinteren. Beina dine sitter tvert imot inntil hverandre og skaper deilig varme.

6. Mobilen din detter ikke ned i skåla hvis du mister den mens du sitter på do

Kanskje det ikke er det mest opplagte scenarioet, men se det allikevel for deg: Du sitter på do og får tiden til å gå med mobilen i hånden. Du fomler, telefonen glir ut mellom hendene dine. Og hva skjer? De store lårene dine får heldigvis tatt den i mot.

7. Store lår er kanskje godt for hjertet

En dansk undersøkelse fra 2009 indikerer at store lår betyr færre hjerteproblemer og et lengre liv. Forskerne fulgte 3.000 personer over 10 år og konkluderte at de med store lår opplevde færre alvorlige helseproblemer.

8. Det er bortkastet tid å stresse over en kropp du aldri får uansett

Å kjempe for å oppnå et mellomrom mellom lårene er bortkastet tid, da alene på grunn av måten du er bygget på er nært umulig. En god selvfølelse kommer av å elske alt det gode ved deg selv, fremfor å fokusere på det du ikke liker.