6 ting mannen tenker på når han tar deg bakfra

05/11/2016 15:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med utsikt til baken blir mannen veldig tankefull.

Spør man menn så er doggy-style en av deres favorittstillinger, hvor kvinnen vender rompa til og mannen kan styre showet, skriver Womens Health Magazine.

Men mangel på øyekontakt kan avskrekke mange kvinner fra å stikke rompa i været. For hva er det egentlig mannen tenker når han jobber godt bak der?

Her er det hjelp å hente, da vi har samlet en liten guide til mannens tanker:

1.’Nei, for en utsikt!’ 

Du kan være helt sikker på at mannen ikke har et like komplekst forhold til rompa som du selv har. I kampens hete tenker han bare på hvor flott og fin den er, og hvis han er en god elsker så sier han det høyt også. 

2.‘Jeg skal passe på å holde banditten innenfor’

Å kalle doggystyle for en vanskelig stilling, er nok å ta i litt for hardt. Men selv om mannen er helt oppe i et røde feltet rent seksuelt, kan man fort miste konsentrasjonen, og da kan banditten hoppe inn ved siden av, hvilket kan være veldig smertefullt både for kvinnen og mannen. Derfor kan du ta det det rolig, han passer på deg! 

 

3.'Går det litt for fort?’

Her er vi også i den forsiktige avdelingen, hvor mannen tenker på deg når han støter. Å tro at kjeppen skal hugges inn og helt i bunnen hver gang er en klar begynnerfeil. På samme måte er det nok ikke mange kvinner som drømmer om rask kaninknulling. Det helt rette tempoet er en god blanding og en smakssak, så det skal dere finne ut sammen. 

4.‘Kan jeg dra henne litt i håret og slå på rompa?’ 

Den frekke leken er litt dominerende, og hvis stemningen er riktig tenker han at han kanskje kan dra litt frekt i håret eller slå med flat hånd på rompa. Stemningen skal være riktig, men om han først må spørre, så er den frekke stemningen litt ødelagt. 

5. ‘Oi, nå slutter festen snart!’ 

Når det kjøres på, så er doggy-style et fyrverkeri, og da skal kanonen også fyres av. Starter fyrverkeriet for tidlig, så er det ikke alle som blir like imponert. Derfor skal bør ikke doggy-style være første stillingen man gjør. Men som høydepunktet på frekk sex, så kan utsikten til rompa være den store finalen som krøller lakenet for begge parter.

6. ’Det skal vi gjøre igjen - snart!’

Når ballet er over så har det vært høydepunktet på fantastisk sex, og da har sulten stilnet. Men hvis det vært en fornøyelig omgang, så vil han helt klart spørre om ikke dere skal gjøre det igjen snart.