7 sexstillinger du bør prøve før frokost

Foto: Sinful.dk
Foto: Sinful.dk
Glem morgenånde og trøtt kropp – å starte dagen med morgensex vil nemlig gi deg godt humør resten av dagen.

Det er dessuten en stor sjanse for at kjæresten din allerede har en ereksjon når han våkner. En frisk mann har nemlig 3-5 ereksjoner på én natt. Så hvorfor ikke utnytte det?

Derfor gir vi deg her i samarbeid med grunnleggeren av Sinful.no, Mathilde Mackowski, 7 sexstillinger – én for hver morgen i uken.

Husk å få kjæresten din til å lese med.

Morgensex-utfordring til hele uken: En stilling for hver dag

Mandagsmisjonær

En god misjonærstilling er den beste måten å starte mandagen på.

Og hvis du fortsatt er trøtt, så kan du jo få kjæresten til å gjøre det meste av arbeidet – siden han likevel ligger oppå deg.

Bakfra-tirsdag

Hvis du er for tret til en tradisjonell ”doggy-style” på alle fire, så kan du legge deg på magen med en pute under hoftene og la ham trenge inn i deg bakfra.

Hvis du passer på å samle benene skikkelig, så vil det skape god friksjon for ham.

Våt onsdag

Dere tar sannsynligvis begge en dusj om morgenen, så hvorfor ikke spare på vannet og ta den sammen?

En fellesdusj er en herlig måte å starte dagen på – spesielt hvis dere tar med en vanntett mini klitorisvibrator, som kan sørge for at du får orgasme hver onsdag.  

T’en på en torsdag

T-stillingen minner litt om å ligge i ske. Kjæresten din ligger på siden mens du ligger på ryggen med benene rundt hoftene hans, slik at han kan trenge inn i deg. På denne måten skaper kroppene deres en T.

Stillingen krever ikke mye anstrengelse, og så er den virkelig god for stimulering av G-punktet ditt. Dessuten kan han fingre klitoris mens dere er i gang.

Fredagsluksus

La fredag være dagen da fantasier blir til virkelighet, og la kjæresten din våkne til en blowjob.

Du vil selv føle deg fantastisk resten av dagen – vell vitende om at du har gitt ham den beste start på dagen, og at du mest sannsynlig kan forvente en gjengjeldelse om kvelden.

Langsom lørdag

Etter en stor posjon brunch, er det få ting som er bedre å bruke lørdagsmorgenen til enn å ha masse fantastik sex.

Prøv cowgirl-stillingen hvor du rir kjæreste. Du har både kontroll over tempo og dybde, og dessuten er dette en stilling som forbrenner masse kalorier.

Det er imidlertid noe dere bør huske. Grunnleggene av Sinful.no, Mathilde Mackoskiw, forklarer:

”Uansett hvilken dag det er i uken, så skal dere huske å bruke en god glidekrem. Selvom kjæresten din våknet opp med ereksjon og er klar for sex, så tar det nemlig litt lenger tid for de fleste kvinner å bli helt klar til sex – og her er det uunværlig med en glidekrem.”

Søndagsskje

Dette er den perfekte sexstillingen for samtlige morgener.

Dere ligger mest sannsynlig allerede i skje når dere våkner søndag morgen. Kjæresten din har mest sannsynlig en ereksjon, så her er det ingenting som stopper dere.

Det eneste du trenger å gjøre nå er å vise ham at du er kåt – ved å skyte rygg og presse hoftene dine mot ham.