Denne skitne sexfantasien SKAL du utleve – i følge stjernetegnet ditt

18/05/2017 16:00

KC

Sex og samliv
Hvor skitten fantasi har du i følge stjernene? Foto: Shutterstock
Hvor skitten fantasi har du i følge stjernene? Foto: Shutterstock
Stjernetegner ditt avslører hva du drømmer om å prøve ut i dobbeltsengen. Alle stjernetegnene har minst én hemmelig sexfantasi som de bør leve ut.

Alle har dem og vet at de kan komme snikende på alle tidspunkter av dagen – enten det er på vei hjem fra job, i dusjen eller på kontoret. En frekk fantasi om kollegaen, en venn eller kjæresten. Men for de fleste forblir det bare en fantasi som aldri blir satt ut i livet. 

For det er jo ikke sikkert at kjæresten, revisoren eller kassadamen på Kiwi synes det er så fett å få vite at du vil ta henne hardt på rullebåndet etter stengetid. 

Men skal man tro astrologien, så har alle stjernetegn en skjult fantasi som de bør utleve i den virkelige verden, skriver yourtango.com. Her er de frekkeste og mest skitne fantasiene som stjernene vil at du skal teste ut. 

Væren (21/03 – 20/04)
Hvis man er vær, så bør man eksperimentere, tenke ut av boksen, ha sex i byen, på et offentlig sted og generelt teste grensene Væren kan nemlig være et vanedyr som holder seg til det de kjenner. Men prøv noe litt mer crazy – du kommer til å elske det. 

Du skal prøve å ha sex i andre rom, i andre hus og i andre stillinger. Løft kroppen, hev beinene og lek med det.

Hvis du har en spesifikk fantasi så test den ut med partneren din eller den sexy bartenderen på stamstedet ditt. 

Og skulle du tilfeldigvis slå deg sammen med en Løve eller en Skorpion, så kan deres felles seksuelle energi nå nye høyder. 

Tyren (21/04 – 21/05)
Tyren liker å by på seg selv og dele gledene. Å slikke, suge, kose og berøre partneren tenner Tyren. Tyren kan godt mangle initiativ, men du bør prøve å gi slipp og kaste deg over partneren din. 

Slukk lyset eller gi din utkårede bind for øynene. Det gjør Tyren rødglødende av seksuell energi. I mørket kan du som tyr gjøre akkurat hva du vil med partneren og utforske hver avkrok av hans eller hennes kropp.

Tvilling (22/05 – 21/06)

Tvillingen liker å dele og den ultimate fantasien er å ha en ekstra partner med i sengen. Som Tvilling kan du nemlig skifte stilling og tilpasse deg trekantens usakte språk på kort varsel. 

Tvillingen kan imidlertid være litt forsiktig, så det krever en modig partner for å unngå at noen blir såret under kroppslekene.

Her er Skytten den perfekte støtte og lekekamerat som passer perfekt til tvillingens seksuelle energi og lekende holdning.

Kreps (22/06 – 22/07)
Hvis du skal få Krepsen til å skrike av vellyst og bite i lakenet, så krever det kjærlighet og romantikk . Vi snakker roseblader, stearinslys, masse intimitet og lange forspill i et rolig tempo. 

Tyren er god til å gi seksuell oppmerksomhet og er den perfekte matchen. Men også Jomfruen kan trigge krepsen – dere skal bare huske å ta dere god tid.

Løven (23/07 – 23/08)
Det er ingen som brøler så høyt som løven, og som i dyreriket er Løven kongen i sengen. Løver elsker oppmerksomhet, og frekke meldinger og nakenbilder kan ødelegge en ellers produktiv arbeidsdag for alle hanløver. 

Når han kommer hjem og er klar for en runde i sengen, så vil Løven helst bestemme alt – for i motsetning til Tyren, så fokuserer løver på egen orgasme. Løven skal imidlertid ikke få lov til å diktere alt. I stedet bør man finne fram pisken og gi løven en velfortjent utfordring. 

Løver passer spesielt godt sammen med skorpionen eller andre løver. Forestill deg hvor sprengfarlig leken kan bli hvis man sender løven nakenbilder hele dagen, for deretter å nekte ham sex når han kommer hjem. Så skal du nok få en kjælen katt. 

Jomfruen (24/08 – 23/09)
En dannet mann eller dame i selskapslivet, men et villt dyr i sengen. Jomfruen er god til å kombinere de to rollene, men har en tendens til å tro at det skal være vannvittig sexy hver gang.

Det er jo ikke realistisk, så derfor bør du som Jomfru forsøke å slappe litt mer av. 

Gjør det enkelt og  hold deg til én ny stilling når du skal teste ut noe nytt i sengen. 

Men den ultimate fantasien er å gi slipp på alt som heter kontroll, og la partneren din styre showet.  

Skytten er den perfekte partneren, siden deres lette og lekende stil passer bra til temperamentet ditt. 

Vekten (24/09 – 23/10)
Du vil gjerne ha oppmerksomhet, og i likhet med Løven liker du å bestemme. Men der hvor løven går etter rå dominans, så er Vekten med snedig og overtalende. 

Det skal du udnytte – dans eller stripp for partneren din.

Vekten er opptatt av balanse, og for å unngå at noen blir sure så bør du holde deg i den lette avdelingen – altså ingen ville eksperimenter eller rå sex.

Men du kan trygt foreslå noen sexstillinger som du har sett i et blad eller en pornofilm, og det blir en spesielt godt opplevelse hvis partner din er Tvilling.

Skorpionen (24/10 – 22/11)
Skorpioner er noen farlig typer som liker det hardt, villt og farlig. Det må godt gjøre litt vondt eller være en smule ekstremt. Sex skal være en hard og pulserende omgang, men det er også plass til omsorg og lidenskap. nogle farlige typer, og det skal være hårdere, vildere og farligere.

Fokuser på å være spontan – ta for eksempel en frekk omgang inn ad bakveien. Når du får en fantasi, så lev den ut med det samme, uten å tenke for mye. Stikk heller en spontan finger i rumpen under sex og se hva som skjer, enn å planlegge det.  

Foto: Shutterstock

En frekk omgang på kontoret er heller ikke å forrakte, og her er Væren den perfekte partner.

Skytten (23/11 – 21/12)
Du elsker å leke, og du tar ditt lette sinnelag og din lekende holdning med inn på soverommet. Sex skal være gøy, og Skytten vil helst unngå alt som lukter av formalitet.  

Så lenge det er morsomt, så er Skytten gjerne med på en omgang på stuegulvet eller badet. Skytten vet godt hva som skal til for å oppnå den helt store nytelsen. 

Så hvis du du drømmer om sex med sjefen etter arbeidstid, så skal du fortelle det til din utkårede. Risikoen for å bli oppdaget gir nemlig en ekstra piff. 

Den evig ekperimenterende Væren eller Løven er Skyttens ultimate motspiller.

Steinbukk (22/12 – 20/01 )
Steinbukken har en tendens til å leve livet etter reglene, alltid kjøpe samme bil, overholde fartsgrensene og generelt være en lovlydig borger. 

Men hvorfor ikke forsøke å kaste deg ut i noe mer vågalt i sengen – hva har du å tape?! Du bør bryte rutinen og få et fargerikt sexliv. Lek med din seksuelle energi og test ut nye ting. 

Skift stillinger, ha sex i andre rom i huset og sett ned forbud mot å ende i misjonærstillingen. Vekten eller Løven kan hjelpe deg med å utvide din seksuelle horisont og få nye sexy erfaringer.

Vannmann (21/01 – 18/02)
Vannmannen bør også teste ut nye ting, men i motsetning til Stenbukken har Vannmannen en veldig spesifikk smak. Du skal finne det unikke og uvanlige fo å bli skikkelig tendt, og hvis din sprø idé ikke fungerer første gang, så finn på noe annet i stedet. 

Mange finner stor glede i bondage – la din partner binne deg og merk hvordan det får det til å krible under huden. 

Tvillingen har den samme appetitt på eksperimentering, så her er det bare å kjøre på!

Fisken (19/02 – 20/03)
Len deg tilbake og la din partner gjøre som han/ hun vil med deg. 

Fisken elsker underkastelse og tenner på å bli dominert. Du vil gjerne tilfredsstille partneren din, så prøv å bli med på hans eller hennes fantasi og merk den ekstra seksuelle energien det gir. 

Kanskje får du øynene opp for å leke den frekke skolepiken, teste ut tisse-sex eller prøve en annen av partnerens fantasier.  

Vannmannen er avdempet nok til å styre deg, og sammen kan dere utleve den frekke fantasien som du lengter etter.