Nå kan du kose deg i fred: Onani-telt skjuler dine lumske lyster

Foto: Nicolaus Chaffin
Foto: Nicolaus Chaffin
Den perfekte julegaven til mannen som har alt.

Når trangen til en håndjager melder seg, pleier de fleste menn å finne et sted i fred og ro hvor de kan ta bestevennen sin i hånden og gjøre det som en gang må gjøres.

Det er vel de færreste som har behov for (og lyst til) å jokke lys omgitt av andre mennesker. Men hvis man er én av de som ikke bryr seg og lenge har lett etter en diskré løsning som ubemerket tillater polering av stangen, så er bønnene besvart. Det skriver Mmm.dk.

The Portable Masturbatorium heter vidunderet som tillater trengende menn å inviteren penis på campingtur i en - til anledningen designet -  onani-tipi som elegant skjuler akten.

Det virker nemlig overhodet ikke mistenkelig at en voksen mann sitter med en mini-tipi som rister på fanget mens han er fjern i blikket med smilet på lur.

Foto: Nicolaus Chaffin

Den herlige oppfinnelsen er laget av designeren Nicolaus Chaffin og har faktisk flere år på baken.

Det særpregede produktet dukket opp første gang på Nicolaus Chaffins Tumblr-profil for noen år siden, men nå har endelig produktet oppnådd den oppmerksomheten det virkelige fortjener.

Foto: Nicolaus Chaffin

Hvorvidt penis-teltet fortsatt er i produksjon vites ikke, men hvis man har et kreativt familiemedlem så kan man jo høre om vedkommende ikka kan lage et mini-telt uten bunn og med et hull i siden. Men for Guds skyld ikke si til noen hva det skal brukes til!

God fornøyelse!

Les også: Litt morsommere desember: Nå kan du kjøpe julekuler med whiskey