De 6 sønnene hennes blir mobbet for deres lange hår: Går til frisøren og avslører den hjerteskærende årsaken

29/04/2017 11:00

Anniken Hauge

Utland
Både voksne og barn gjorde narr av guttene fordi de hadde langt hår. Men da alle seks bestemte seg for å ta en tur til frisøren, ble mobberne målløse.

I familien Kannisto er mor Phoebe virkelig i undertall. Med seks gutter – en på 10, tvillinger på åtte og trillinger på fem år – er huset fullt av raske gutter.

Men det var ikke for å likne på moren sin at guttene bestemte seg for å la håret vokse langt nedover skuldrene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Derimot traff de beslutningen da et vennepar av familien mistet sønnen sin på grunn av kreft. Det rapporterer Inside Edition.

Derfor ville guttene la håret gro, og donere det til en non-profit organisasjon ved navn Children With Hairloss, som lager parykker til syke barn. 

Dessverre er det tilsynelatende fortsatt så ukonvensjonelt i staten New York at gutter har langt hår, at det medførte noen veldig kjedelige reaksjoner fra omverdenen. De måtte bite i seg mye mobbing, mens de lot håret gro. 

- De voksne var mer forståelsesfulle når de ble klar over grunnen til det lange håret. Ja, selv voksne kom med kommentarer om håret til guttene. Det er ikke alle barn som kjenner til donsasjon. Noen var mer forståelsesfulle etter sønnene mine hadde forklart det. Andre var ikke, sier Phoebe Kannisto.

Etter å ha latt håret gro i flere måneder, dro guttene til en lokal frisør. Tilsammen donerte de 43 cm hår, og det blir neppe siste gang. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De seks guttenes lillesøster vil nemlig også gjerne donere håret sitt, og de har lovet henne å gjøre det hele igjen enda en gang.

Se innslaget fra Inside Edition nedenfor.