Kvinne forsvant sporløst for 30 år siden: Ny leier gjør et uhyggeligt funn i hageskur

11/08/2022 12:30

KC

Utland
Foto: Politiet
Foto: Politiet
En leier gjorde et sjokkerende funn da han før han skulle flytte ut undersøkte kjelleren i hageskuret.

Tidligere denne uken gjorde en mannlig leier et virkelig uhyggelig funn da han skulle flytte ut av et hus i Spanish Fork i den amerikanske delstaten Utah.

Leieren var i gang med å fjerne noen ting fra kjelleren i husets bakhage, da han sammen med en annen person av ren nysgjerrighet begynte å grave i jorden.

Det skriver KTLA.

Da de to hadde gravd cirka 45 cm ned i jorden fant de, ifølge det lokale politiet, et gammelt menneskkranium viklet inn i et teppe. I følge politiet skyldtes leierens nysgjerrighet at noen hadde fortalt ham at en tidligere kvinnelig beboer i 1988 hadde forsvunnet sporløst.

Det er altså nesten 30 år siden kvinnen ved navn Peggy Sue Case forsvant – rett etter at hun hadde kranglet med sin daværende kjæreste, Michael Kurfin.

Michael Kurfin kom raskt i politiets søkelys, og etterforskere lette etter den forsvundne kvinnen på eiendommen hvor paret bodde sammen dengang. 

- På det tidspunktet brukte etterkorskerne mange timer på å gjennomsøke parets bolig, grunnen under bopælen, pluss at de fjernet jord fra kjelleren, sier Matt Johnson fra Spanish Fork Politi til KTLA.

Politiet har nå bekreftet at det er restene av Peggy Sue Case som ble funnet under hageskuret – nesten tre årtier senere. 

Hun ble identifisert ved hjelp av tannundersøkelser. Bekreftelsen har fått politiet til å gjenåpne saken. Når de har gjenomgått nye og gamle spor vil de, i følge Fox News, overføre saken til Utah Countys advokatkontor, som skal avgjøre om saken skal føres videre. 

Naboene er rystet over funnet, men håper at det kan gi familien en avklaring:

- Jeg ble sjokkert. Men jeg er faktisk veldig glad for at saken har blitt oppklart. Nå kan familien få vite hva som har skjedd, sier Chris Santana som har bodd i nabolaget i seks år.