Tenåringsjente hadde sex med faren sin - så han ikke skulle gifte seg med forloveden

02/06/2017 14:45

KC

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kinesisk far og datteren hans har begge to havnet i retten etter å ha innrømmet at å ha hatt et seksuelt forhol i flere år.

En bisar historie fra Hong Kong går i øyeblikket nettet rundt etter at det har kommet fram at en kvinne på 26-år har hatt et seksuelt forhold til sin 58-årige far.

Det skriver britiske Mirror.

Forholdet startet i 2009 da kvinnen var 19 år, og angivelig skulle hun ha lagt opp til sex fordi hun ikke likte farens forlovede. 

Hun håpet derfor at hvis hun innledet et seksuelt forhold til faren så kunne det få ham på andre tanker, lyder datterens forklaring. 

Etterpå hadde de to sex to ganger, og én av gangene ble forholdet fotodokumentert.

Disse bevisene ble senere funnet av kvinnens forferdede bror som skyndte seg å avlevere materialet til politiet.  

På dette tidspunktet ante broren ingenting om at det seksuelle forholdet var gjensidig, og derfor ble politiet innvolvert. 

I etterkant har saken kjørt mot faren og hans i dag 26-årige datter.

En psykisk evaluering av kvinnen har konkludert med at ’datteren gjennom barn- og ungdommen hadde manglet morskjærlighet, og at det seksuelle forhold til faren hadde oppstått ut fra en missforstått og overdreven hengivenhet til faren.’

Både far og datter har siden erklært seg skyldige i incest, men kvinnens advokat har også forklart at; ’denne saken er veldig uvanlig. Hun (datteren) tilbø å ha sex med faren fordi hun trodde det ville få ham på andre tanker’.

Advokaten har også forklart at 26-åringen ønsker å påta seg all skyld, slik at faren hennes slipper straff.  

Kvinnens tydelig forstyrrede forhold til faren har fått dommeren i saken til å overveie å gi henne nedsatt straff. Dommeren har imidlertid avvist å gjør det samme for faren.  

Der forventes å falle dom i saken den 12. juni.

Les også: 8-åring får ikke puste – det legene finner i sokken hans avslører foreldrenes mørke hemmelighet