12 grunner til at lave kvinner er de beste kjærestene

17/11/2017 11:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det hun ikke har i centimeter, tar hun igjen i kjærestepotensiale.

Er kjæresten din en av dem som alltid må ha hjelp til nå opp til ting i hylla eller som aldri ser noe på konserter?

Da er du heldigere enn du kanskje tror.

Lave kjærester er nemlig de beste, og her får du 12 gode grunner til hvorfor.

1. Hun ser søt ut: Vi kommer ikke utenom at små kvinner ser fortryllende søte. Høyden ders gir de både et uskyldig og bedårende look, som virkelig kan være vanskelig å motstå.

2. Hun er fantastisk å kose med: Når man har en liten kjæreste, så finnes det ikke noe bedre enn når hun legger seg helt inntil deg. På grunn av størrelsen hennes kan du nemlig holde henne helt inntil deg, og nyte at hun nærmest forsvinner inni armene dine.

3. Hun ser søt ut - selv når hun er sur: På grunn av det yndige utseende hennes, så er det vanskelig for henne å ikke fremstå søt. Selv når hun skjeller deg ut og er anklagende mot deg, så fremstår hun alltid mer fin enn farlig.

4. Du kan ikke motså henne når hun står på tærne. På samme måte som hun ser søt ut når hun strekker seg opp til øverste hylle, så er hun bare uimotståelig når hun står på tærne og strekker seg. Enten for å ta noe ut av kjøleskapet eller for å nå opp og kysse deg.

5. Du kan løfte henne: Det er noe uforklarlig tilfredsstillende over å kunne løfte kjæresten sin. Ikke at du skal bære henne rundt overalt, men at du kan løfte henne opp på kjøkkenbenken eller over i sengen i alltid en hit.

6. Haken din på hodet hennes: Det er deilig å gi en klem, men det er alltid enda bedre å kunne legge haken på hodet hennes og kjenne den deilige duften av håret hennes. Mmmmm.

7. Hun er enkel å leke rundt med i sengen: På samme måte som det er hyggelig å kunne løfte henne, er det både praktisk og sexy å kunne løfte henne rundt på soverommet. Du kan selv tenke deg hvorfor.

8. Du kan beskytte henne: Når man har en liten kjæreste, vil det automatisk oppstå et beskyttelsesbehov hos den mannlige partneren. Også selv om hun kan være selvstendig og fint ta vare på seg selv.

9. Hun ser ung ut: Det er mulig at et par rynker sladrer om hennes virkelige alder, men hvis kjæresten din er lav, vil hun sannsynligvis fremstå yngre enn hun egentlig er. 

10. Hun kan alltid gå i høye hæler: Mange menn ønsker ikke kjæresten deres skal fremså høyere enn dem selv. Derfor kan det være vanskelig for mange kvinner å finne stiletter som ikke gjør dem høyere enn mannen. Dette problemet har ikke en lav kvinne. Og heldigvis ser hun utrolig bra ut i høye hæler.

11. Hun er ekstra søt i dine klær: Når kjæresten din låner din t-skjorte eller skjorte, er hun vanskelig å motså. De altfor store klærne gjør henne nemlig bedårende som aldri før.

12. Dere kan ligge på sofaen sammen: En lav kjæreste er en praktisk kjæreste. Dere kan nemlig fint ligge på sofaen begge to, og hun gir generelt mer plass til deg.

Les også: Derfor skal du aldri kaste silica-poser