15-årig gutt klager over mystiske magesmerter – leger scanner han og er sjokkerte

25/7/16 17:30

webmaster

Viralt
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
Moren tok med tenåringssønnen sin på sykehuset, da han klaget over uforklarlige smerter i magen. Ingen var forberedt på det som skjulte seg i kroppen hans.

En 15-årig gutt fra Malaysia fikk en noe overraskende beskjed, da han var en tur på sykehuset, fordi han hadde sterke smerter i magen.

Det viste seg nemlig at den unge mannen hadde levd med sin ufødte tvilling i magen hele livet, uten at han selv var klar over det.

Det skriver BBC.

Da gutten fikk operert fosteret ut av magen, viste det seg at det hadde både hår, ben, hender og kjønnsorganer. Det var kun fosterets nese og munn som ikke var ferdigutviklet. 

Ifølge guttens 38-årige mor var fosteret da også ’skapt med organer som om det var en baby’. Hun forteller at det siden er blitt begravet på en lokal kirkegård.

Det er angivelig det første tilfellet av det sjeldne medisinske fenomenet som er blitt registrert i Malaysia.

Gutten var først blitt brakt til det lokale sykehuset, men ble overført til Sultan Abdul Hamid Hospital i den malaysiske staten Kedah, hvor inngrepet ble gjort.

Verken sykehuset eller myndighetene har ønsket å uttale seg til BBC om den spesifikke saken.

Ifølge S. Raman, som er spesialist i obstetrikk og gynekologi på Pantai Hospital i Kuala Lumpur, finner fenomenet sted når en ’tvilling blir absorbert i kroppen av den levende tvillingen’. 

- Jeg har faktisk sett et tilfelle, hvor fosteret satt fast på yttersiden av den levende tvillingen, så det er mulig for tvillingen å være både inni og utenpå kroppen. Det har også vært et tilfelle hvor to tvillinger ble funnet inni magen på et barn, så det var snakk om en trillinggraviditet, sier S. Raman.

Man kjenner ikke årsaken til fenomenet, men det forekommer i et tidlig stadie av fostrenes utvikling, når et foster vikler seg rundt et annet. Den ene tvillingen blir en ’parasitt’, som er avhengig av tvillingen sin for å overleve. Normalt dør de før fødselen er i gang.

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Bare noen måneder før bursdagen hans, har han gått bort.