Johns kone oppdaget noe under juletreet: Ble sjokkerte da de så hva det var

08/12/2022 10:53

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En uønsket gjeste hadde sneket seg med til julaften hos en intetanende familie.

For det meste er det innbydende gaver som gjemmer seg udner treet den 24. desember.

Men for en familie i Maitland i Australien lå det søndag en ekstra overraskelse under juletreet. Det skriver Daily Mail.

Det var en gave som ingen av de stakkars familiemedlemmene hadde ønsket seg. Under granen lå det en sort slange som var rød på buken – en af Australias giftigste slanger.  John og resten av familien ble skremt fra sans og samling da de oppdaget den farlige slangen.

Men for å gjøre vondt verre viste det seg at slangen hadde kost seg inne i familiens hus i flere dager!

En uke tidligere hadde Johns kone nemlig fortalt at hun mente å ha sett en slange i familiens hjem, men da John nektet å tro på konas påstånd, la familien tanken fra seg igjen.

- Jeg syntes jeg så den nede på fredagen, men John undersøkte det, og overbeviste meg om at jeg så syner. Men det gjorde jeg tydeligvis ikke, forteller Johns kone.

Her ser man den giftige slangen. / Foto: Facebook

Først da famillien atter en gang oppdaget den lange, ubudne gjesten på julaften, skjønte de at de ikke kunne la roen senke seg før den  ble fanget. 

Derfor ble det tilkalt hjelp Maitland Snake Relocation, som drives av å fange slanger. De sendte en mann ved navn Bill, som fort oppdaget at den farlige slangen hadde kost seg i huset til familien. 

Det var en slik slange som hadde sneket seg inn hos den australske familie. / Foto: Shutterstock

- Slangen hadde faktisk også funnet veien opp trappen til husetes andre etasje, i et forsøk på å komme seg ut derfra. Det viser bare hvor høyt de ønsker å unngå oss mennesker, forklarer Bill fra Maitland Snake Relocation.

Slangeeksperten mener at 'den sorte dreperen' har funnet veien til familiens hjem via via husets garasje. 

- Slanger prøver å unngå varme dager akkurat som vi gjør, så det er verdt å sikre seg at dørene er ordentlig lukket, for å unngå at de (slanger, red.) kommer inn i huset, er rådet.

Det lykkes Bill å fnage og fjerne slangen, som deretter ble satt ut igjen i naturen. 

Jack og familien hans er naturligvis fortsatt litt sjokkerte over hendelsen.