Natalie føder sitt 6. barn: Da mannen ser babyen, begynner han å skrike

18/04/2017 20:00

Anniken Hauge

Viralt
Paret skyndte seg til sykehuset, da deres sjette barn meldte sin ankomst. Men da barnet kom til verden, så faren på kona si. Noe var veldig annerledes denne gangen.

Natalie og Kennedy Zarour fra New Jersey i USA er stolte foreldre til fem jenter.

Da det ble klart at de skulle bli foreldre for sjette gang, bestemte de seg for å ikke vite om barnets kjønn før det kom til verden. 

Uansett hvilket kjønn det ble, ville de naturligvis bli lykkelige. Men faren hadde allikevel kanskje undervurdert håpet om å tilføye en gutt til jentegjengen, så han ikke var helt i undertall. 

 

Reaksjonen hans etter fødselen går nå viralt. 

Paret skyndte seg til sykehuset, da babyen meldte sin ankomst. Familien bestemte seg for å forevige begivenheten på video. Det viste seg å være en veldig god idé, for Kennedy Zarours reaksjon var vidunderlig.

Etter at kona hadde født, spurte jordmoren om de ville vite barnets kjønn. Og det ville de gjerne. Og denne gangen var det en gutt.

Det fikk Kennedy Zarour til å hoppe opp i luften og juble, for deretter å kysse kona si – og etterlate hele fødestuen full av latter.

 

Se den fantastiske reaksjonen hans i videoen øverst i artikkelen. 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.