"Jeg var en sort kvinne, men jeg døde": Liten gutt sjokkerer med nøyaktige detaljer om sitt tidligere liv

07/02/2015 10:15

Anniken Hauge

Nyheter
En liten gutt fra Ohio er for tiden en stor 'snakkis' blant de lokale, etter at han har kommet med imponerende detaljer om det han påstår er sitt eget tidligere liv. Det skriver Fox News. I følge moren Erika Rehlmann, startet det hele med at gutten, som heter Luke, ble mer og mer opptatt av sikkerhet - som for eksempel det å gå over gaten og det ta på varme ting og lignende.  Kort tid etter ble lille Luke veldig betatt av navnet ‘Pam’, og begynte å fortelle moren sin om sitt tidligere liv som kvinne.  - Da jeg var jente, hadde jeg sort hår, kunne den lille lyshårede gutten for eksempel finne på å si. En dag hvor Luke hadde nevnt navnet ‘Pam’ flere ganger, spurte til slutt Erika Ruehlmann: - Hvem er Pam?. - Altså, det var jo meg, lød svaret. - Eller altså, det var jeg en gang, men jeg døde. Jeg ble sendt opp i himmelen, og jeg så Gud, og han dyttet meg ned igjen. Og da jeg våknet igjen var jeg en baby og du kalte meg Luke.  Selv om hun var helt i sjokk over sin sønns mange detaljer, kunne hun ikke la være med å spørre mer om Lukes tidligere liv, som han tilsynelatende husket så utrolig godt.  Han fortalte henne at han bodde i Chicago, og at han hadde vært en afroamerikansk kvinne ved navn Pam. At han døde i en brann. Og han antydet at han hadde kommet seg ut av et vindu under brannen. Nå var Erika Ruehlmanns nysgjerrighet for alvor vakt. Hun begynte å søke rundt på nettet med de detaljene hun hadde fått av Luke.  Og kort tid etter fikk hun et helt nøyaktig treff: Paxton Hotel i Chicago. Tross navnet var Chicago Hotel en beboelseseiendom i et kvarter hvor det hovedsakelig bodde afroamerikanere. Bygningen brant i 1993, og i alt 19 mennesker døde i flammene - inkludert en kvinne ved navn Pamela Robinson. - Pam hadde hoppet i døden fra vinduet sitt. Hele greia begynte å bli veldig mystisk, sier Erika Ruehlmann til Fox News. Hun printet ut et bilde av kvinnen, som hadde vært død i 21 år, og la det i en bunke med mange andre bilder av sorte kvinner som ikke var Pamela Robinson. Men lille Luke hadde ingen problemer med å utpeke bildet av sin tidligere kropp, hvilket kun gjorde at moren ble enda mer nysgjerrig. I ettertid har lille Luke dog begynt å gi slipp på Pam, sier Erika Ruehlmann. Derfor forteller moren nå historien vidt og bredt, slik at den aldri blir glemt.     

En liten gutt fra Ohio er for tiden en stor 'snakkis' blant de lokale, etter at han har kommet med imponerende detaljer om det han påstår er sitt eget tidligere liv.

Det skriver Fox News.

I følge moren Erika Rehlmann, startet det hele med at gutten, som heter Luke, ble mer og mer opptatt av sikkerhet - som for eksempel det å gå over gaten og det ta på varme ting og lignende. 

Kort tid etter ble lille Luke veldig betatt av navnet ‘Pam’, og begynte å fortelle moren sin om sitt tidligere liv som kvinne. 

- Da jeg var jente, hadde jeg sort hår, kunne den lille lyshårede gutten for eksempel finne på å si.

En dag hvor Luke hadde nevnt navnet ‘Pam’ flere ganger, spurte til slutt Erika Ruehlmann:

- Hvem er Pam?.

- Altså, det var jo meg, lød svaret.

- Eller altså, det var jeg en gang, men jeg døde. Jeg ble sendt opp i himmelen, og jeg så Gud, og han dyttet meg ned igjen. Og da jeg våknet igjen var jeg en baby og du kalte meg Luke. 

Selv om hun var helt i sjokk over sin sønns mange detaljer, kunne hun ikke la være med å spørre mer om Lukes tidligere liv, som han tilsynelatende husket så utrolig godt. 

Han fortalte henne at han bodde i Chicago, og at han hadde vært en afroamerikansk kvinne ved navn Pam. At han døde i en brann. Og han antydet at han hadde kommet seg ut av et vindu under brannen.

Nå var Erika Ruehlmanns nysgjerrighet for alvor vakt. Hun begynte å søke rundt på nettet med de detaljene hun hadde fått av Luke. 

Og kort tid etter fikk hun et helt nøyaktig treff: Paxton Hotel i Chicago.

Tross navnet var Chicago Hotel en beboelseseiendom i et kvarter hvor det hovedsakelig bodde afroamerikanere. Bygningen brant i 1993, og i alt 19 mennesker døde i flammene - inkludert en kvinne ved navn Pamela Robinson.

- Pam hadde hoppet i døden fra vinduet sitt. Hele greia begynte å bli veldig mystisk, sier Erika Ruehlmann til Fox News.

Hun printet ut et bilde av kvinnen, som hadde vært død i 21 år, og la det i en bunke med mange andre bilder av sorte kvinner som ikke var Pamela Robinson.

Men lille Luke hadde ingen problemer med å utpeke bildet av sin tidligere kropp, hvilket kun gjorde at moren ble enda mer nysgjerrig.

I ettertid har lille Luke dog begynt å gi slipp på Pam, sier Erika Ruehlmann. Derfor forteller moren nå historien vidt og bredt, slik at den aldri blir glemt.