7 grunner til at kvinner skal onanere når de har mensen

Du må kanskje venne deg til synet av en blodig hånd. Men til gjengjeld trenger du ikke å investere i glidekrem.

De fleste kvinner stenger all form for hygge ute - samleie, kos og annet frekt - når det er den tiden av måneden. Men det er faktisk en dårlig idé. For på den måten blir vi kvinner snytt for mye nytelse.

Det skal nemlig være en fortryllende (og litt blodig) opplevelse å kose litt med seg selv under menstruasjonen, skriver britiske Metro.

 

Det krever riktignok litt ekstra pågangsmot å komme i gang, og å overskride sine normale grenser. Men når du først har fått blod på tann blir man til å si, så er det vanskelig å slutte igjen, lover den britiske avisen, som har laget en liste med massevis av gode grunner til å onanere selv om du har Tante Rød på besøk. 

1. Det griser faktisk ikke så mye som man skulle tro.

Du får ikke noe på hendene, som ikke litt vann og såpe kan fikse. Du blør bare 30-40 ml under hele menstruasjonen. Du kan eventuelt ligge på et håndklede for å unngå flekker på lakenet. 

2. Menstruasjonsblod er ikke skittent eller ekkelt.

Akkurat som vaginaen din heller ikke er det. Så slapp av, vær snill med seg selv og nyt livet - også mens du har mensen.

3. Orgasme kan lindre kramperelaterte smerter.

Hvis du sliter med store menstruasjonssmerter, er orgasme en naturlig og billig måte å lindre smertene på. Det samme gjelder hvis du er plaget av hodepine og ryggsmerter. 

4. Du kommer til å føle deg mer sexy.

De fleste kvinner føler seg så veldig sexy når de har mensen, men hvis du tilfredsstiller deg selv, så vil du faktisk oppleve å føle deg som en frekk kvinne på tross av blodet. 

5. Du er jo kåt.

Uansett om du har besøk av Tante Rød eller ei, så er du fortsatt en kvinne med lyster. Og disse lystene blir også forsterket under mensen. Så ta toppen av kåtheten ved å onanere. 

6. Onani kan forkorte menstruasjonen din.

Når du onanerer og får orgasme setter du livmorslimhinnen til arbeid, hvilket kan forkorte menstruasjonen din med en dag eller to. 

7. Det kan vise seg å være bedre enn sex under menstruasjon.

Du er den som vet best hva du vil ha, så hva er vel bedre enn å onanere? 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.