Fem tegn på at han har en liten tissemann

Er det en sammenrullet tennissokk du har i buksa, eller er du bare glad for å se meg? Her er fem tegn på at det dessverre bare er en sokk.

Å være eller ikke å være (velutrustet) – det er spørsmålet.

For selv om det er stor uenighet om hvor stor – eller liten – den ideelle penis egentlig bør være, så er størrelsen på mannen beste venn et emne som sannsynsligvis aldri blir debattert ferdig. 

Mens penisstørrelser for menn i høy grad er et psykologisk spørsmål om selvverd og mandighet, så er det for kvinner oftest et spørsmål om tilfredsstillelse.

For på samme måte som at ingen kvinne ønsker en penis som er for stor og forvolder smerte, ønsker heller ingen kvinner en penis som er så liten at den ikke gjør noe nytte.

Og mens en kjempestokk i buksa kan være enkel å spotte, så er det straks verre med en liten penis. Det skriver Yourtango.com.

For er man som kvinne veldig opptatt av at partneren sin ikke skal være for mikroskopisk mellom bena, så venter svaret ofte først når man har kommet hjem og fått av ham buksene. 

Det finnes riktignok en rekke tegn på at han ikke er særlig velutrustet.

Her får du fem triste tissemanns-tegn:

1. Han snakker aldri om penisen sin: Enten det er overfor vennene, kona eller i andre sammenhenger, så velger mannen med den korte stangen sjeldent å vende oppmerksomheten over på det lille lemmet sitt. Mindreverdighetskomplekset ved  å være utstyrt med en kort en, kan være så voldsomt at man som mann vil gjøre alt for at samtalen ikke skal handle om tissemenn - og spesielt ikke sin egen. I stedet prøver han å snakke om noe annet eller blir bemerkelsesverdig stille når snakken beveger seg under beltestedet. 

2. Han har et (overdrevet) stort ego: Selv om en stor penis også kan resultere i et stort ego, så er det snarere sannsynlig at en mann prøver å kompensere for sin lille moromann ved å være stor andre steder – blant annet i kjeften og i utstrålingen. Så hvis selvsikkerheten hans sitter på utsiden, så er det muligvis fordi det ikke befinner seg noe selvtillitt på innsiden. En mann kan også ha et stort ego og være selvsikker, samtidig som han er fornuftig utrustet, men om egoet hans virker kunstig, så er det garantert fordi han ønsker å kompensere for noe. Og en liten tiss er da et godt tips. 

 

3. Han er mester i oralsex: Flere menn med små tissemenn er kloke nok til å innse at de blir nødt til å kompensere. Da er oralsex opplagt, hvis han fortsatt har en intensjon om å være en gentlemann i sengen, som ikke glemmer å tilfredstille sin kvinnelige partner. I motsetning til et stort ego, er det bare positivt at mannen med den lille pølsen velger å kompensere for det med oralsex - spesielt hvis han er god til det. 

4. Han skjuler den: Når han skifter skjer det alltid med ryggen til andre. Når han har sex, styrer han alltid slagets gang slik at hun ikke skal bli oppmerksom på penisen hans. Hvis det opprstår situasjoner med fellesdusj, venter han alltid til alle andre er ferdige. Mannen med mini-penis gjør nemlig alt for at andre ikke skal se hans tap av kølle, hvilket får ham til å føle seg ekstra sårbar. 

5. Han snakker alltid om at ’det ikke er størrelsen som teller’: Det er for det meste sant, at god sex for en mann ikke handler om å ha en stor tiss, men om å være god i sengen. Dog blir denne sannheten gjort til skam, hvis ens mannlige vedheng er så lite at det blir et problem å tilfredsstille en kvinne. Allikevel er førstnevnte mantra blitt en unnskyldning for mange menn med petit-peniser, da det gir de en unnskyldning.