Kjæreste-challenge: 7 morsomme og seksuelle utfordringer på 7 dager

Vi kjenner alle sammen til det. Den tidlige forelskelsen er over, hverdagen har lagt seg, og begge føler at dere kjenner hverandre ut og inn.

Det er utrolig lett å miste noe av den lidenskapen og intimiteten som dere hadde i starten av forholdet. Den gode nyheten er at den er utrolig lett å få tilbake! 

Sex og intimitet er som superlim når det kommer til å styrke parforholdet.

I samarbeid med deleier av sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg her syv utfordringer som du skal utføre på syv dager. 

Prøv det og opplev romantikken gjenblomstre i forholdet ditt!

1. Mandag

Etter en avslappende helg kan mandag noen ganger være en slitsom dag. Kom ned i gir igjen, og skjem bort hverandre med en kroppsmassasje.

Demp lysene, skru på noe deilig musikk, og finn frem en god olje. Med en sensuell massasje kommer dere litt nærmere hverandre, også blir ikke mandagen så ille allikevel. 

2. Tirsdag

Bare fordi dere har vært sammen lenge, behøver det ikke bli kjedelig. Derfor skal dere prøve en ny, vill sexstilling i dag.

Hent inspirasjon fra Kama Sutra eller vær kreativ og prøv dere frem. Selv om det går galt så får dere dere en god latter. Bruk eventuelt noen sex-terninger som foreslår forskjellige stillinger. 

3. Onsdag

Utforsk en fantasi som enten du eller partneren din har.

Sett ord på det og ikke vær redd for å spille de ut i live. Åpen, tillitsfull kommunikasjon skaper nemlig intimitet både følelsesmessig og seksuelt.

Prøv dialogspillet for å sette ord på lyster og fantasier.  

4. Torsdag

Det er på tide å finne frem ditt frekkeste undertøy, og kravle under dyna med kjæresten og en erotisk bok. 

Prøv å leve deg inn i det når du lese den høyt - kanskje vil du føle deg litt tullete i starten, men når du har kommer det over det, kan det godt være at det blir godt og varmt på soverommet. 

Med en erotisk bok som Fifty Shades – Fanget vil dere garantert bli oppslukt av de sensuelle scenene og ha vanskeligheter med å holde fingrene unna hverandre. Også er den god inspirasjon til eget sexliv. 

5. Fredag

Gjør det et sted utenfor soverommet.

Det kan være i stuen, i bilen eller et offentligt sted hvis dere føler dere ekstra friske – bare sørg for å være diskrete.

Forskning viser nemlig at sex andre steder enn soverommet bringer par tettere sammen.  

6. Lørdag

Sjokoladefondue og romantisk film er dagens nøkkelord.

Start med å lage hjemmelaget fondue sammen. Dere gjør det sammen, det smaker godt, og dere får prøvd en ny ting.

Hvis dere skal gjøre det ekstra frekt, så prøv med sjokolade bodypaint. På den måten får dere både en lekker forførelse og mulighet for å uttrykke dere kreativt. 

Sett deretter på en romantisk film. Gjerne en skikkelig grinefilm eller en morsom en som får dere til å føle den samme følelsen. 

7. Søndag

Tenn stearinlys og høre på sanger om kjærlighet.

Tilbring dagen i deres egen lille puppe. Kom nærme hverandre, og snakk hva sangene får dere til å føle. Perfekt oppladning til den kommende uken. Og husk, her kreves det masser av puter, tepper og gode stillinger som å ligge i "skje".